2777
2789
عنوان

ترس از سقط

171 بازدید | 11 پست

سلام یه هفتس کلا زندگیم پر از استرس و دعوا شده هفته ده بارداریم باید برم غربالگری خیلی میترسم بخاطر دعوا و استرس اتفاقی برای بچه افتاده باشه دچار سقط فراموش شده باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی دچار سقط فراموش شده ؟

یعنی خدای نکرده بچه اتفاقی براش افتاده باشه منم لک و خونریزی ندارم شایدم چون شیاف میزارم چیزی نمیبینم و اتفاقی افتاده باشه

یعنی خدای نکرده بچه اتفاقی براش افتاده باشه منم لک و خونریزی ندارم شایدم چون شیاف میزارم چیزی نمیبین ...

شب اول دعوا ۲قطره لک قهوه ایی دیدم و این باعث ترسم شده

ای بابا چه قدر شرایطت پیچیده، الان که اولش اینجوری باشه دیگه تا اخرش... ببین تو تازه داری مرحله اول از ۷ خوانو رد می کنی، باید سعی کنین دعوا نداشته باشین به خاطر بچه! ببین من خودم از استرس سقط تا همین الان که هفته ۲۰ هستم جفتم، دیگه بخواد این مسائل هم باشه و نگرانی تو خیلی بده. تو باید به بچت کمک کنی، خودتو از محیط دعوا دور کن. وقتی من دائم استرس سقط داشتم، دکترم به من گفت اگر این بچه بخواد سقط بشه هیچ چیز و هیچ کاری جلودارش نیست! حتی اگر همین الانم سقط شده اشه از دست هیچ کسی کاری بر نمیاد فقط باید صبر کنی . پس اروم باش، توکل کن به خدا تا روز سونو، ولی ایشالا اگه همه چیز خوب بود به خودت قول بده از دعوا دوری کنی!