2777
2789
عنوان

لطفا کسایی ک کرونا گرفتن بیاااان

168 بازدید | 15 پست

سلام دوستای عزیزم. همسرم دو هفته پیش از ماموریت اومد فرداش کمر درد و کوفتگی و سرفه و اینا داش...چن روز بعد رفت تست خون و اینا داد واسه کرونا دکتر متخصص کلا هزینه هاش با اژانس و داروهاش  شد ۵۰۰ هزارتومن. اخرشم ک تست کروناش منفی بود.

بعد اون من چن روز بعد خستگی شدید و بدن درد داشتم و کمی تب ک خوب شدم بعد ی هویی حس بویایی کاملا قطع شد تا متوجه شدم حس بویاییم رفته ی هو استرس گرفتم و نفسم تنگ شد الان ۵ روز بیشتر ک نفس تنگیم خوب نشده...پولم نداریم الان برم دکتر تا سر برج چکار کنم هر روزم اویشن و عناب میخورم.. ولی فایده نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نیازی نیست تست بدی

دکتر بهت دارو میده خیلی بهتر میشی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
گلاب بو کن استامینوفن ۳۲۰ با اموکسی سلین ازاون قویا بخور دمنوش استفاده کن لبنیاتو حذف کن

کرونایی نباید آموکسی‌سیلین بخوره فقط مجازها آزیترومایسین بخوره

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠

استامینو فن وشربت سینه شنیدم برای کرونامضره .اول تونت سرچ کن بیتحقیق نخور بدترمیشی

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

چه خبره این همه هزینه دکتر.‌آزمایش خون کرونا رو نشون نمیده. فقط تست حلق و بینی جوابش درسته.

این علایم که گفتی همون کروناست.

من کرونا گرفتم زنگ زدم ۴۰۳۰ آدرس خونمون و گفتم و اونا نزدیکترین محل برای تست کرونا رو گفتن.‌رفتیم تست دادیم . تست رایگان بود. دارو هم نوشت تو دفترچه ام. چند تا سرم و آمپول تقویتی. و گفت فقط استراحت کن و سوپ و مایعات بخور

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

اب ومایعات فراوان .قرصای ویتامین روزی یکی .سوپ واش .غیرسرخ کردنی. میوه بخور استراحت خیلی بکن 

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

همون عناب بخور اویشن نخور.بخور اویشن یا استخطوس بده.قلیون نعنا بکش ینی تو قلیونوعرق نعنا بریز بعد بکش.قلیونی ک استفاده نشده باشه وزغال اینا نمیخاد فقط تو استشمام میکنی نعنا رو وارد ریه هات میکنی خیلی عالیه.جوشونده سرماخوردگی بگیر بخور وبخور داده وفک کنم تنگی نفست بیشتر برا استرست هست گلاب اسپری کن تو خونت هم زد عفونی میشه وهم استرس وازبین میبره.