2777
2789
عنوان

ترس از پیری

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 59 پست
یعنی فکر میکنی ممکنه خدایی نکرده الزایمر بگیری و همه تنهاتون بزارن؟

از اینکه پام درد کنه مدام نتونم برم دستشویی 

غذاها مزه قبلو ندن بهم

دستام چروک شن 

وقتی بخوام لباس نوه هامو بدوزم دستام چروک باشه خشک باشه نخ کش کنم لباسو 

اونا بدشون بیاد 😔

اصلا چرا انقدر دور 

از اینکه مادر پدر نداشته باشم هم میترسم 

دیگه هیچکی مراقبم نیست 

مریض شم بفکرم نیست

حال مان و فال مان تلخ است و شیرین می زنیم .... !
عوضش بعد نه ماه یه خوشگل میاد توی بغلتون.خدا رو هزار مرتبه شکر توی افکارتون تعادل زیبایی وجود داره ه ...

قربونت . صحبت کردن با شما هم حقیقتا حس خوبی ب من داد. مرسی آرامش😘

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

قربونت . صحبت کردن با شما هم حقیقتا حس خوبی ب من داد. مرسی آرامش😘

سلامت باشی عزیزم.حس خوبی که ازش صحبت کردین متقابله.منم ازتون ممنونم و امیدوارم خدا این دوران رو براتون سهل کنه.مراقب خودتون و خوبیهاتون باشین      

از اینکه پام درد کنه مدام نتونم برم دستشویی  غذاها مزه قبلو ندن بهم دستام چروک شن  ...

با تک تک ترس های ذهنی با ذهنت روبرو شو.مثلا دستات چروک بشه ایرادش چیه؟چه اتفاقی میفته؟ جز اینکه بخشی از روال طبیعی زندگی هست؟تو اون سن ادم به زیبایی بدنی زیادی احتیاج نداره

سلامت باشی عزیزم.حس خوبی که ازش صحبت کردین متقابله.منم ازتون ممنونم و امیدوارم خدا این دوران رو برات ...

فدا همچنین عزیز

با تک تک ترس های ذهنی با ذهنت روبرو شو.مثلا دستات چروک بشه ایرادش چیه؟چه اتفاقی میفته؟ جز اینکه بخشی ...

نمیدونم 

حس معلق بودن و لبه پرتگاه راه رفتن دارم جای پام جای محکمی نیست 

انگار عمرم کمه زندگیم رو به پایانه و نمیدونم 

اگه نبود چیکاز میکردم

مثل بقیه تو روزمرگی غرق نیستم 

کیک پختن 

مریض نشدن 

دکتر رفتن 

خرید 

مواظب خودت باش 

بی معنیه

😓این بار اولم نیست سالی حداقل یک یا دو بار اینجوری میشم 

زجراوره 

روانپزشک و روان شناس رفتین؟تشخیصی براتون نزاشتن؟دوقطبی افسردگی وسواس ؟

نمیدونم چیه

افسردگی وسواس...

از ۱۱سالگی دچار شدم😕الان ۲۰سالمه 

شایدم قبل تر هم دچار بودم بلد نبودم حسمو بگم فکر میکردم عادیه دلم گرفته

میگفتم دلم گرفته بریم بیرون...

و همیشه هم فکر میکردم قلبم مشکل داره دارم میمیرم بزودی...یا اینکه بدنم برام عجیب بود خیلی فکر میکردم چطور روده ها تو شکممن 

و ازین فکرها‌.‌....

ازین صد بار که این حالتا اومده دو بار دکتر رفتم 

یه ماه خوردم دارو و بعد قطع کردم

اصلا راحت نمیخوابم  شبیه ادمی تو جنگ که مدام استرس داره  امن نیست فضا اون حالتم نمیف ...

منم خوابم راحت نیست و... ولی بایدمثبت فکرکرد الان وضع همه بده همه ادما فکرمیکنن شکست خوردن اخرش این روزها میگذدره میبینی ای دل غافل چه بیهوده عمرم روگذراندم ... استرس رودور کن تمام مریضیهارومیاره دورازجون قندهم ازاسترس میاد درضمن یه ازمایش بده ممکنه ویتامین دی بدنت کم باشع من خودم کم داشتم قرص برام نوشت بهترشدروحیه م

☹☹
اره عزیزم . خیلی برا من سخت شده . تازه بچم کلاس اولی  هست . فرستادم معلم  خصوصی . خودم و ب ...

من تک وتنها باتمام سختیهای دوتابچخ اوردم بچه اولم هشت سالش بود دومی رواوردم  دربدترین شرایط ممکن که اینجانمیشه بگم ولی بازم خوومو اروم میکردم  به خودم میگفتم بچه هام باوجوود من میتونن زنده بمونن پس باید قوی باشم بچه دوم خیلب انگیزه میده به ادم یه شروع تازه س شادباش وشکرگزار

☹☹
نمیدونم چیه افسردگی وسواس... از ۱۱سالگی دچار شدم😕الان ۲۰سالمه  شایدم قبل تر هم دچار ب ...

اصلامریض نیستی این فکرا عادیه تواین سن وسال فقط نبایدزیادبهشون فک کنی  درضمن توی سن یازوه سالگی همه بچع ها اونجورحسی دارن اصلا نگزان نباش به اینده خوب فکرکن سرگرم شو

☹☹
من تک وتنها باتمام سختیهای دوتابچخ اوردم بچه اولم هشت سالش بود دومی رواوردم  دربدترین شرایط ممک ...

مررسی عزیز. منم  شکر گذارم بهرحال سختیهای خودشو داره. .من چهارتا پشت هم هستن روحیه یکم ضعیفه.. شاید نیاز ب یک تحول بزرگ دارم. خیر نبینی کرونا 😢همه افسرده شدن .

مررسی عزیز. منم  شکر گذارم بهرحال سختیهای خودشو داره. .من چهارتا پشت هم هستن روحیه یکم ضعیفه.. ...

خداحفظشون کنه هزارماشاالله . البته طبیعیه بخاطرکرونا و حاملگی واینا همش بی تاثیرنیست  .انشاالله همه چی تموم میشه. ولی به سلامتی هزینه هاتون بالارفته من که بادوتا بچه نصف ماه رودیگه پولمون ته میکشه وبه سختی میگذره

☹☹
خداحفظشون کنه هزارماشاالله . البته طبیعیه بخاطرکرونا و حاملگی واینا همش بی تاثیرنیست  .ان ...

مررسی گلم همچنین خدا شما و همه رو حفظ کنه.. دیگه باید ساخت و شکر کنیم حداقل برا سلامتی