2777
2789
عنوان

ترس از پیری

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 59 پست

بچه ها یه چیزی بگم اصلا روی پول برادوران پیری حساب نکنین . فقط سلامتی اگه الان ورزش کنین دوران پیری خوبی خواهین داشت وحتی اگه پولدارین خدمتکارنگیرین کارای خودتونوخودتون انجتم بدین پیرزنی همسایه ماست نزدیک 80سالشه بخدا ازمن زبل تره تمام کاراشوخودش انجام میده خونش تمیزومرتب هرروز میره بیرون بادوستای هم سنش چون فعاله سالمه اما فامیل پولدادی داریم 70سالشع بخداازپنجاه سالگی زمین گیرشد چون تنبل وتن پرور بوو د همش دیگران کاراشومیکردن همش پز میداد وهمه احترام براش قایل بودن که چون مثل ملکه ها زندگی میکنه ولی خیلی زود زمین گیرشده فقط زنوگی فعال خوبه تنبلی وپرخوری ممنوع

☹☹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

همه پیرا تو رختخواب نمیفتن اگر ورزش کنی سالم زندگی کنی چرا پرستار

فکرای الکی میکنم خوو. ععی روزگار

من از نسل زنهای تکراری نیستم من همان نسل تافته ی جدا بافته ام♥️♠️♦️♣️
به خودت عشق بورز از خودت مراقبت کن حواست به افکارت باشه هر فکری که ضعیفت میکنه به محض اینکه متوجهش ش ...

تا میخام فکرای خوب کنم چون. یه آرزویی دارم هنوز بهش نرسیدم .‌. پکر میشم.وگرنه بعضی روزا ورزشامو انجام میدم فعال فعال میشم گاهی وقتا فقط دوست دارم دراز بکشم. چه فایده ک بچه ها نمیزارن . ☹️

تا میخام فکرای خوب کنم چون. یه آرزویی دارم هنوز بهش نرسیدم .‌. پکر میشم.وگرنه بعضی روزا ورزشامو انجا ...

آفرین چیزایی که بهت انرزی خوب میدن رو خوب شناسایی کردی سعی کن بیشتر به همون ها بپردازی.در مورد مزاحمت بچه ها سعی کن حل مسئله کنی حتما جای خالی برای خودت باقی میمونه

آفرین چیزایی که بهت انرزی خوب میدن رو خوب شناسایی کردی سعی کن بیشتر به همون ها بپردازی.در مورد مزاحم ...

تو ذهنم مدام دارم با طرف بحث میکنم😂بعدش به خودم نهیب میزنم میگم فاطی بسه .دنیا کوچیکه .مردن نزدیکه بیخیال . بچه ها کوچیکن اونا هم گناه دارن. اعتماد ندارم بفرستم جایی وقتی پیش خودم باشن خیالم راحته با اینکه اجازه نمیدن زیاد وقت برا خودم بزارم

تو ذهنم مدام دارم با طرف بحث میکنم😂بعدش به خودم نهیب میزنم میگم فاطی بسه .دنیا کوچیکه .مردن نزدیکه ...

اینکه متوجه هستید توی ذهنتون درگیر گفتگو میشید و گفتگوهای گذشته در ذهنتون تکرار میشن خودش گام بزرگیه.ولی توی هر بحث و گفتگو متوجه بشین چی ناراحتتون میکنه جایی یادداشتش کنید و سعی کنید تکرار نشه.اینطوری گفتگوها و ارتباطات کمتر براتون ایجاد اشتغال ذهنی میکنند.معمولا چند تا خطا هست دائم تکرار میشه اونها رو با کمی دقت میتونید پیدا کنید.و مانع تکرارشون بشید.تنها راه حل فرستادنشون به جایی نیست.بسته به شرایط برای خودتون وقت رو خالی کنید چون برای سلامت روانتون و بعد مادر خوب بودن ضروریه.مثلا اگر سنشون یه جوریه که میشه مشغول نقاشی کنیدشون.من پسرمو میزارم کیک بپزه کلی خرابکاری میکنه ولی حداقل یه ساعت راحتم و برای خودم هستم(گاهی که دیگه دارم منفجر میشم تحریکش میکنم برامون کیک بپز و...)

اینکه متوجه هستید توی ذهنتون درگیر گفتگو میشید و گفتگوهای گذشته در ذهنتون تکرار میشن خودش گام بزرگیه ...

چه خوب . مشغول میکنم ولی بازم کم میارم. این بارداری انگار تحملمو کم کردع. و مدام دلم میشکنه. دوست دارم یه جای جدید برم .خسته شدم . تو دفترم مرتب یاداشت میکنم و گاهی وقتا پاره میکنم. گاهی وقتا هم با آب روان حرف میزنم😂😂یه خانمی گفته بود

چه خوب . مشغول میکنم ولی بازم کم میارم. این بارداری انگار تحملمو کم کردع. و مدام دلم میشکنه. دوست دا ...

یعنی علاوه بر بچه ها الان هم باردار هستید؟اگر اینطوره که خیلی سخته.خدا بهتون توان بده  منم دوتا پسر دارم

حس می کنم بدنم دیگه پوسیده شده 

زیاد زندگی کردم 

مثل قبل نیست حس هام

یعنی عشق شادی نفس راحت کشیدن خداروشکر گفتن 

اصلا 

مثلا یکی معجزه میشه خوب میشه 

برام با ذوق میگن میگم اخرش که پیر میشه و میمیره کاش الان میمرد 

حال مان و فال مان تلخ است و شیرین می زنیم .... !
یعنی علاوه بر بچه ها الان هم باردار هستید؟اگر اینطوره که خیلی سخته.خدا بهتون توان بده   منم دو ...

اره عزیزم . خیلی برا من سخت شده . تازه بچم کلاس اولی  هست . فرستادم معلم  خصوصی . خودم و باباش هم بهش درس میدیم اوایل گریه میکررم ک پسرم نمیتونه یاد بگیره. باورت نمیشه الان املا و امتحان میدن و سه سوته فقط روخوانی میگه.. ینی خانم معلمش محشره و حتی همون خانم معلم خصوصیش . جمله سازی و بخش کررن و املا و امتحان علوم هم فردا داره. دستخطش هم خوبه. 😍

اره عزیزم . خیلی برا من سخت شده . تازه بچم کلاس اولی  هست . فرستادم معلم  خصوصی . خودم و ب ...

عوضش بعد نه ماه یه خوشگل میاد توی بغلتون.خدا رو هزار مرتبه شکر توی افکارتون تعادل زیبایی وجود داره هم نکات مثبت رو مطرح میکنید هم نکاتی که ممکنه باب میلتون نباشه.بابت این روحیه و طرز فکر هزاران بار به خودتون آفرین بگین.این قدرت کمی نیست