2777
2789
عنوان

درد کمر شدید😱😫

439 بازدید | 15 پست

شوهرم سه روزه کمر داره نرفت دکتر تا امروز عصر سه تا آمپول زد بهش و قرص هم داد ولی بازم همونجوریه خیلی عذاب داره آب گرم هم گزاشتم روش خوب نمیشه

چیکار کنم ؟؟شما نمیدونین!!؟

خیلی عذاب داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜  با انرژی مثبت😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم چند روزه ستون فقراتم انقدر درد میکنه نابودن اصلا نمیتونم دراز بکشم با شیاف سرپا هستم میخوام برم دکتر مغز و اعصاب.شوهرت اگر عضله های کمرشه ماساژش بده روغن شتر مرغ خیلی خوبه برای درد اگر تا یکی دو روز دیگه خوب نشد ببرش مغز و اعصاب 

امپول شُل کننده عضلات بزن براش  متوکاربامول  بزرگه دوتا سرنگ یکی این پا یکی اون پا  ...

من ندیدم آمپولشو ولی سه تا با هم زد 

اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜  با انرژی مثبت😎
جدیدا یکی از علایم بارز کرونا کمر درده 

۲۶ روزه ک از کرونا مون تموم شده

روغن سیاه دونه بمال ماساژ بده داغ بشه با پتو ببند گرم بشه بخوابه

حتما

شنیدم که اگر روغن زیتون بزاری در کتری یا سماور یه مقدار گرم بشه وبعد کمر باهاش ماساژ بدی زود اروم می ...

با روغن زیتون دیشب ماساژ دادم ولی گرمش نکردم 

صبح گفت ی کم بهتره شده ولی دوباره گرفته

من خودم چند روزه ستون فقراتم انقدر درد میکنه نابودن اصلا نمیتونم دراز بکشم با شیاف سرپا هستم میخوام ...

باشه ممنون.

با روغن زیتون دیشب ماساژ دادم ولی گرمش نکردم  صبح گفت ی کم بهتره شده ولی دوباره گرفته

گرم کن دوباره ماساژ بده....

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.