۱۳۷۷m مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1590 عنوان درد کمر شدید😱😫 439 بازدید | 15 پست شوهرم سه روزه کمر داره نرفت دکتر تا امروز عصر سه تا آمپول زد بهش و قرص هم داد ولی بازم همونجوریه خیلی عذاب داره آب گرم هم گزاشتم روش خوب نمیشهچیکار کنم ؟؟شما نمیدونین!!؟خیلی عذاب داره اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜 با انرژی مثبت😎 1399/08/17 | 22:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
النایییی عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 5764 امپول شُل کننده عضلات بزن براش متوکاربامول بزرگه دوتا سرنگ یکی این پا یکی اون پا خوب میشه درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
meri72 عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 3513 روغن سیاه دونه بمال ماساژ بده داغ بشه با پتو ببند گرم بشه بخوابه اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است....
۲۹۲۶۱ عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 8735 شنیدم که اگر روغن زیتون بزاری در کتری یا سماور یه مقدار گرم بشه وبعد کمر باهاش ماساژ بدی زود اروم میشه... شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
گلشیفته_جان عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 2103 من خودم چند روزه ستون فقراتم انقدر درد میکنه نابودن اصلا نمیتونم دراز بکشم با شیاف سرپا هستم میخوام برم دکتر مغز و اعصاب.شوهرت اگر عضله های کمرشه ماساژش بده روغن شتر مرغ خیلی خوبه برای درد اگر تا یکی دو روز دیگه خوب نشد ببرش مغز و اعصاب
گلشیفته_جان عضویت: 1399/08/11 تعداد پست: 2103 امپول شُل کننده عضلات بزن براش متوکاربامول بزرگه دوتا سرنگ یکی این پا یکی اون پا ... یکی از آشناهای ما متو کاربامول زد مرد جوونم بود بنده خدا
۱۳۷۷m مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1590 امپول شُل کننده عضلات بزن براش متوکاربامول بزرگه دوتا سرنگ یکی این پا یکی اون پا ... من ندیدم آمپولشو ولی سه تا با هم زد اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜 با انرژی مثبت😎
۱۳۷۷m مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1590 جدیدا یکی از علایم بارز کرونا کمر درده ۲۶ روزه ک از کرونا مون تموم شده اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜 با انرژی مثبت😎
۱۳۷۷m مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1590 روغن سیاه دونه بمال ماساژ بده داغ بشه با پتو ببند گرم بشه بخوابه حتما اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜 با انرژی مثبت😎
النایییی عضویت: 1397/02/04 تعداد پست: 5764 یکی از آشناهای ما متو کاربامول زد مرد جوونم بود بنده خدا 🙈🙈🙈🙈چی بگم والا من همیشه می زنم درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
۱۳۷۷m مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1590 شنیدم که اگر روغن زیتون بزاری در کتری یا سماور یه مقدار گرم بشه وبعد کمر باهاش ماساژ بدی زود اروم می ... با روغن زیتون دیشب ماساژ دادم ولی گرمش نکردم صبح گفت ی کم بهتره شده ولی دوباره گرفته اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜 با انرژی مثبت😎
۱۳۷۷m مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1590 من خودم چند روزه ستون فقراتم انقدر درد میکنه نابودن اصلا نمیتونم دراز بکشم با شیاف سرپا هستم میخوام ... باشه ممنون. اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜 با انرژی مثبت😎
۲۹۲۶۱ عضویت: 1399/04/04 تعداد پست: 8735 با روغن زیتون دیشب ماساژ دادم ولی گرمش نکردم صبح گفت ی کم بهتره شده ولی دوباره گرفته گرم کن دوباره ماساژ بده.... شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
۱۳۷۷m مدیر استارتر عضویت: 1399/05/23 تعداد پست: 1590 گرم کن دوباره ماساژ بده.... باشه اللهم صل علی محمد و آل محمد بهترین هستم برا خودم💚همسرم❤ و زندگیم💜 با انرژی مثبت😎