2777
2789
عنوان

نتیجه فال

214 بازدید | 28 پست

@Araaaamesteralojist

کسایی که پیش این خانم فال گرفتن..فالاش درست بوده؟

تصمیم گرفتم تا جایی که میشه نسبت به اتفاقات مقاومت نکنم و به زندگی لبخند بزنم😊 بزرگ ترین نعمت دوست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اکانت قبلیتم سر همین چیزا ترکیده😐

نه عزیزم اکانت قبلی یه حرف سیاسی زدم تو یه تاپیک و یهو منو ترکوند..همبن

شما نگران ترکیدن من نباش

تصمیم گرفتم تا جایی که میشه نسبت به اتفاقات مقاومت نکنم و به زندگی لبخند بزنم😊 بزرگ ترین نعمت دوست 
نه عزیزم اکانت قبلی یه حرف سیاسی زدم تو یه تاپیک و یهو منو ترکوند..همبن شما نگران ترکیدن من نباش

اوکی عزیزم دیگه نگران ترکیدنت نمیشم  من نی نی یار رو تگ‌ میکنم که اون خانومی که تگ کردید و گویا فالگیرن اون رو لغو دسترسی کنن چون ممنوعه

@نی_نی_یار_5  

اره همونه  ک من پیشش گرفتم

راضی نبودم راستش

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
اوکی عزیزم دیگه نگران ترکیدنت نمیشم  من نی نی یار رو تگ‌ میکنم که اون خانومی که تگ کردید و گویا ...

اوکی..فقط منو الکی نترکون ..به بقیش کاری ندارم😑میخوام ببینم چه قدر حرفاش راسته

اره همونه  ک من پیشش گرفتم راضی نبودم راستش

یعنی درست نگفت ؟

چیزایی که از گدشتم و حال گفت درست بود ولی چیزایی که از اینده گفت رو دوست ندارم‌باور کنم☹😔

یعنی درست نگفت ؟ چیزایی که از گدشتم و حال گفت درست بود ولی چیزایی که از اینده گفت رو دوست ندارم‌باو ...

راستش من تک نیت گرفتم یه چیزایی گفت خیلی یجوری شدم😒

منتظر اتفاقای خوبم.خداجونم مرسی😍آقایون درخواست دوستی ندن😒😒✋🏻✋🏻گول دعانویسایی ک اینجا معرفی میکنن رو نخورررید اینا کلاهبرداررررن خودم سرم کلاه رفته ک میگم اسم یکیشون شبنم سلطانی سنگ سفیدی  هست
راستش من تک نیت گرفتم یه چیزایی گفت خیلی یجوری شدم😒

اهان😑

یه سوال..الان نی نی یار رو تگ کرده ..منو میترکونخ؟

من نمیفهمم اصلا چرا میان تو تاپیک ادم وقتی خوششون نمیاد

ادم جرعت حرف زدن نداره از دست اینا😑

یعنی درست نگفت ؟ چیزایی که از گدشتم و حال گفت درست بود ولی چیزایی که از اینده گفت رو دوست ندارم‌باو ...

این روزا شرایط اکثرمون یه جوره پس حدس زدن برای این افراد کار آسونیه چرا زندگی و ایندتو میدی دست یه مشت سودجو خدا انقدر بزرگه که میتونه در لحظه تقدیر رو عوض کنه چرا از خدا نمیخوای بهترین هارو سر راهت بذاره آینده که هنوز نیومده پس از خدا بخواه و خودت تلاشتو برای بدست اوردن زندگی خوب اینده بکن 

من خودم این فالگیر رو تو همین سایت پیدا کردم

تو چند تا تاپیک هست و باعث سد برم پیشش فال بگیرم😑سرچ کنید معلوم میشه

اهان😑 یه سوال..الان نی نی یار رو تگ کرده ..منو میترکونخ؟ من نمیفهمم اصلا چرا میان تو تاپیک ادم وق ...

فک نکنم‌چون تبلیغ نکردی

شاید اخطار بگیری😑