2777
2789
عنوان

ی سوال 💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️

104 بازدید | 11 پست

من چند روز پیش کات کردم 

حالا هر چی استوری میزارم اینستا البته پیج کاریم میره نگاه میکن 

بهشم پیام دادم گفتم پیج من ب دردت نمیخوره نگاه نکن 

ولی از حرص من نگاه میکن 

چیکارش کنم ؟

دوباره پیام بدم فحشش بدم ؟؟؟😐😂

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بلاکش کن خو😐

نمیشه بلاک کنم میخوام منم حرصش بدم 

ک فک نکن با وجودش من حالم خوبه 😏😁

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍
چه بچگونه رفتار کردی  نباید به روی خودت میاوردی

اره شاید ولی خیلی بی شخصیت 

چرا نگاه کن خب پیج مامایی و زنان رو 

واااا نگاه کنه چی میشه؟؟ چقد خر بوده رفتارت😂

درست حرف بزن حداقل 😀

بعدم ب دردش نمیخوره 

ت ک کات کردی باز چرا انقد پیگیری

اون پیگیر استوریای منه 

اون پیگیر استوریای منه 

انقد نگا کنه تا جونش دراد.. شما رفتی بش گفتی نگا نکن پس شمام پیگیری دیگه.. وقتی کات میکنی بی محلی کن 😉

هرچی هستی خر نباش، قانع ب کم نباش 😎.                     آخه چرا الکی میترکونی نی نی یار منکه مظلوم بووووددددم😁😜😜
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز