2777
2789
من فقط پیاده روی میکنم کالری هم میشمارم ولی چون دیسک کمر دارم نمیتونم ورش سنگین کنم 

منم دیسک کمردارم پیاده روی هم زیاد نمیتونم برم یعنی ی روز میرم تاچندروز نمیتونم منم کالری شماری میکنم

یا رب نظر توبر نگردد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه فقط کالری ها مو می شمارم وقت نمیکنم ورزش کنم

چجوری؟ من کالری شمار کرفس نصب کردم بهم گفته روزی ۱۷۲۳ تا کالری میتونم مصرف کنم ولی خو من بین ۶۰۰.۷۰۰ تا ۹۰۰ تا کالری مصرف میکنم. اوکیه؟

منم دیسک کمردارم پیاده روی هم زیاد نمیتونم برم یعنی ی روز میرم تاچندروز نمیتونم منم کالری شماری میکن ...

تو خونه راه میرم نرمشای روزانه میکنم خوبه درد کمرمو اروم میکنه 

چجوری؟ من کالری شمار کرفس نصب کردم بهم گفته روزی ۱۷۲۳ تا کالری میتونم مصرف کنم ولی خو من بین ۶۰۰.۷۰۰ ...

چطور انقدر کم خیلی خوبه اینجوری من هر چقدرم کم میخورم همیشه کالریه  مصرفیم بیشتر از حد مجاز میشه 😖

منم افتضاح بودم دکترت چیکارکرد؟ 

ببین من دکتر تو تهران نبود که نرفتم بخدا یعنی قشنگ حقوق شوهرم بنده خدا میرفت پا خرج کمر من که درم کم شه نمیشد هرجا گفتن خوبه میرفتم دوره کامل میرفتم ولی یه ذره درم کم نمیشد تا اینکه رفتم پیش دکتر پرما بخدا با سه جلسه بادکش خورشیدی یبار حجامت دردم رفت خداروشکر الان فقط روشکم میخوابم درد میگیره بعضی موقعه ها من جوری بودم که کارای روزمره خودمو نمتونستم انجام بدم همسرم انجام میداد 

ببین من دکتر تو تهران نبود که نرفتم بخدا یعنی قشنگ حقوق شوهرم بنده خدا میرفت پا خرج کمر من که درم کم ...

من دیسکم پاره شده ی روز دیدم دیگه نمیتونم سرپاوایسم نمیدونم ک چم شده بود..رفتم دکتر و ام ار ای دادم ی دکتر بهم معرفی کردن رفتم پیش اون و داروداد وگفت ی ماه فقط و فقط بخواب همینکارم کردم حتی نمیتونستم تو جام  ازاین پهلو ب اون پهلو بشم مامانم همه کارامو میکرد اخه رفتم خونه مامانم اینابعد ی ماه بین خونه ی خودمون و خونه ی بابام در رفت امدبودم ولی هنوزنمیتونستم هیچ کاری انجام بدم کارهای شخصی مم شوهرم انجام میدادبعد از حدود ۵ماه ک چندهفته اینجا چندهفته اونجابودم دیگه تونستم خونه خودم بمونم و نشسته ظرف  بشورم نشسته ی غذای سبک بپزم چندروز دیگه نوبت دکتر دارم سری قبل ک رفتم گفت باید وزن کم کنی حدود۲۰کیلو.. حالا اون دردهام کم شدن بعضیاشونم بسیارکمرنگ شدن ولی این سیاتیک اذیتم میکنه نمیذاره بشینم پای سفره درست توباسنم..اخ مودرمیاره گاهی هم میزنه ب ساق پام.

یا رب نظر توبر نگردد
من دیسکم پاره شده ی روز دیدم دیگه نمیتونم سرپاوایسم نمیدونم ک چم شده بود..رفتم دکتر و ام ار ای دادم ...

منم بخدا همین جوری بودم ولی میگم این دکتر پرما تو پاسدارانه با سه جلسه خدا شاهد من رو دست بردن یه وری کج میشدم کارام میکردم دسشویی نمیتونستم برم اگه میتونی برو پیش این دکتر خیلی کارش خوبه بخدا منم الان دیسکم پاره شده من حتی کارای عملم تو بیمارستان میلاد اوکی شد ولی واقعیت ترسید بچه ام کوچیکه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز