2777
2789
من وقتی نامزد بودم با ابنکه خیلی پولدارن برای من هیچ کاری نکردن.من واسه ابنکه جلوی خانواده ام سرشکست ...

یه سورم به خانواده ی شوهرمن زدن نکبت ها

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
یه سورم به خانواده ی شوهرمن زدن نکبت ها

اره بابا من ده سال جنگیدم همینن واسه همون میگم اصلا مهم نباشه چه علطی میکنن اصلا برات مهم نباشه زندگیتو بکن .گور باباشون .باز یادم افتاد اعصابم ریخت به هم کثافتای نکبت

یاشاسین آذربایجان💓✌

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خانواده بیشعور هینه  مادرزشوهر عوصی منم وصعشون خوبه فقط ی حلقه خریدن کلا همین  دخالت نکن ...

خاک تو سرشون.بزار جمع کنن اخرش که میرسه یه پسرشون.دو دستی چسبیدن مال دنیا رو بدبختا.

نه بابا داشتم به اسی هم همینو میگفتم که بی خیال شه زندگیشو بکنه این نکبتا درست بشو نیستن

یاشاسین آذربایجان💓✌

چطور دو ساله عضوی ۹ پست گذاشتی

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

ول کن تورو خدا 😐 روزی یه فصل بگیره بزندت اونوقت نرماله دلت فضولی و بدجنسی میخواد؟! سرت درد میکنه واسه دخالتاش بزار با خودش حال کنه چیکارش داری 😒 والا بخدا حالا مال شما اینجوریه دیگه پخمه اس ناشکری میکنی براچی😶😐

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرامتر از آهو بی باکتر ازشیرم                                                          هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 
اره بابا من ده سال جنگیدم همینن واسه همون میگم اصلا مهم نباشه چه علطی میکنن اصلا برات مهم نباشه زندگ ...

واسه من که دارن تقاص پس میدن

دیگه غم ادامه دارنیستم  درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود
خاک تو سرشون.بزار جمع کنن اخرش که میرسه یه پسرشون.دو دستی چسبیدن مال دنیا رو بدبختا. نه بابا داشتم ...

عزیزم مال دنیا بخور تو سرشون 

اصلا واسم مهم نیست 

کاری نکردن

فقط دخالتای بیخودی روانم بهم ریخته بقیه خانوادش کاری ندارن فقط مادرشوخر اشعال.

به هر بهانه سوهرم تحریک میکنه باهام دعوا کنه

بگم خندونتون میگیره ..

مثلا خانمت اومد خونمون در محکم کوبید‌.😑

بهش اس دادم من سلام ندادم گفتم ببینم زنتم سلام میده

یا  ودود ...