2777
2789

خوشبحالت مادرشوهر من همه ی حرکاتش مثل بچه هاس حتی مدل دست زدنش تو عروسی ادم خجالت میکشه باهاش یه مهمونی ساده بره اصلا شخصیت جالبی نداره

ازش گلایه هم بکنی فقط دادو بیداد می کنه و عروس رو مقصر میکنه

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اول برو خدارو شکر کن‌ بعد بی خیال شو بگو بهتر توام مثل خودشون باش.در ادامه رفت و امدها و تماسها کمتر میشه و ب تبعیت ازش دخالتاشونم کم و کمتر میشه.

بعد باز خداروشکر کن😄👍

💞

واا چه چیزایی براتون مهمه؟ به پای چپت که واکنش نشون‌نمیده اح.بابا بخدا خیلی چیزا هست که میتونین خودت ...

خب من تازه عروس که بودم هیچ کاری برام نمیکرد خیلی حرص میخوردم همش شوهرم تنها همه کارارو میکرد یکبارم توی نامزدی چه الانش دعوتم نمیکنه بگه بیا خونمون مگر با شوهرم هماهنگ کنه یه روزیو که بریم اونم ماهی یه بار یا دوماه یبار

خب من تازه عروس که بودم هیچ کاری برام نمیکرد خیلی حرص میخوردم همش شوهرم تنها همه کارارو میکرد یکبارم ...

مادرشوهره منم همینه ولشون کن بابا.فکرتو مشغول این چیزا نکن فقط خودتو اذیت میکنی اونا عوض نمیشن.

یاشاسین آذربایجان💓✌

خب من تازه عروس که بودم هیچ کاری برام نمیکرد خیلی حرص میخوردم همش شوهرم تنها همه کارارو میکرد یکبارم ...

من وقتی نامزد بودم با ابنکه خیلی پولدارن برای من هیچ کاری نکردن.من واسه ابنکه جلوی خانواده ام سرشکسته نشم خودم رفتم النگو خریدم دادم دستشون که بیارن.اونا هم خاک عالم بر سرشون همونو گرفتن دستشون حتی نکردن یه شیرینی بخرن همونو ورداشتن اوردن.برن گم شن بابا منم الان محل سگ نمیزارم براشون کیف زندگیمو میکنم خداروسکر شوهرم باهامه و همه کار واسم میکنه اونا هم دارن میترکن خداروشکر

یاشاسین آذربایجان💓✌

من وقتی نامزد بودم با ابنکه خیلی پولدارن برای من هیچ کاری نکردن.من واسه ابنکه جلوی خانواده ام سرشکست ...

خانواده بیشعور هینه 

مادرزشوهر عوصی منم وصعشون خوبه فقط ی حلقه خریدن کلا همین 

دخالت نکن برن بدرگ ...

دخالتا تمومی نداره

یا  ودود ...