2777
2789
عنوان

خاک توسرم 😔

878 بازدید | 17 پست

اون موقع که وسیله های خونم رو عوض کردم جاروبرقیمم عوض کردم بعد جاروبرقی قبلیم سپاهان مدل شکوفه بود خیلی ساده و زشته ولی مکش فوق العاده رفتم جاروبرقی نااشنای ای فادر خریدم به مفتم نمی ارزه هر دفعه موقع جارو ناراحتم😕بعد اون موقع همش ۴۰۰.۵۰۰ فرق جارو من و جارو سپاهان بود الان جارو سپاهان شده ۲۸۵۰😭

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

ایرانیه؟!

تاحالا نشنیده بودم اسمشو

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایرانیه؟! تاحالا نشنیده بودم اسمشو

آی فادر؟از ایناس که قطعاتش خارجه خیرسرش گل بگیرن کارخونش رو

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

منه بیشعور و بگو موقع جهازم جاروی بوش و بر نداشتم گفتم از این جدیدا که سطل داره اشعالارو فشرده تحویل میده و ابم جمع می کنم میخام مامانم التماس کرد بوش و بردار گفتم نه نمیخام ساده جارو برقی که برداشتم دو ماهم کار نکرد الان تو انباری باز رفتم یه سامسونگ دست دوم خریدم🤕

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

فداسرت 

پول دستت میاد میخری

غصه ی چیو میخوری؟ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
منه بیشعور و بگو موقع جهازم جاروی بوش و بر نداشتم گفتم از این جدیدا که سطل داره اشعالارو فشرده تحویل ...

😭😭😭منم به حرف مادرم گوش ندادم گفت میخوای جارو کنی نمیخوای بزاری تو ویترین که

فداسرت  پول دستت میاد میخری غصه ی چیو میخوری؟

اخه کسی فکر نکنم اینو بخره نمیخوامش هرسری سره جارو منو دق میده

اخه کسی فکر نکنم اینو بخره نمیخوامش هرسری سره جارو منو دق میده

خب نخره 

یکی دیگه بخر اینم داشته باش