2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز دنیا انگار خراب شد رو سرم/

@mimiram  

میدونم برمیگردی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من دیگه از داغونم گذشتم فقط دنبال بهانه م  کارم شده گریه😔

عزیزم شما به شوهرت گیر میدی و دعوا میکنی؟اگ بهونه گیری میکنی واسه خودت یه سرگرمی جور کن یه هدفی بزار

اسم کاربریم دو حرف اول اسم خودم و همسرمه...ذهن منحرف شمام قابل احترامه 😁
نمیدونم عزیزم نمیدونم بخدا 😢 دلم میخواد شوهرم درکم کنه ولی....

گاها من هم همینطور میشم

همسرم اصلا اهل ابراز احساسات نیستن

کلا ادم خیلی خیلی ساکت و در عین حال مغروری هستن

دیگه با اخلاقشون کنار اومدم 

سخته و اذیت کننده س 

ولی سعی کردم خودم و قوی کنم 

من تمام درد و دل ها و حرف هام رو می نویسم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
نمیدونم ما زنا چرا اینقد ضعیفیم ایشالله برمیگرده

هعی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
گاها من هم همینطور میشم همسرم اصلا اهل ابراز احساسات نیستن کلا ادم خیلی خیلی ساکت و در عین حال مغر ...

اینجوری که خیلی سخته😧

منم دقیقا همینطوریه سرد و بی روح فقط به خانوادش اهمیت میده

نمیدونم منو چرا بدبخت کرد