2777
2789

استخرلا/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ننت خرابه

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.

میخاستم به عشقم بگم تو تنها کسی هستی که دارم

گفتم تو تنها چس منی😐😐

یبار میخاستم به دوستم بگم بمیرم

گفتم ب.رم

ک به جای م

خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟

خواستم بنویسم خوبی؟ نوشتم خولی؟ خیلی ضایع شدم معذرت خواهی هم کردم آخه کلید ل و ب چرا باید نزدیک هم باشن؟ 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

اومدم بگم جواب ندم، جواب و مخفف کردم نوشتم ج

اما نمیدونم چرا چسبیدن بهم شد جندم😓😓

بــــر ثــانـیہ ظــهـور مـهــــدے صلــوات... اللهم صل علـی محـمد و آل محـمد و عجـل فرجـهـم   هفت شهرِ عشق را عطار گشت،،، ما هنوز اندر خمِ یک کوچه ایم

به معلمم یه بار پیام دادم 

گفتم خانم اوم توی دفتر ریدم نبودید میخواستم بنویسم دیدم😂

بعد اونم گفت دفعه بعدی که اومدی نبودم نرین تو دفتر😐

کاربری دخترآسمونام ترکید ولی پر قدرتت برگشتم😎#درنی‌نی‌سایت‌شاخ‌نشویم😐⁦✌🏻⁩کودک درونم خاموش شد🤧 روزامون تلخه...میای آب نبات همدیگه باشیم؟🍭کودک درونم فعال گردید😁آرامش فقط بغلت که ثانیه به ثانیه نیازش دارم💕
به معلمم یه بار پیام دادم  گفتم خانم اوم توی دفتر ریدم نبودید میخواستم بنویسم دیدم😂 بعد اونم ...

اینو تو نت خوندم

اسکرینه یه پرسنلی به مدیرش بود

خدایا ازانتظاردق کردم😢میشه منم برسم به خواستم؟!میشه دعاکنید برام به خواستم برسم؟
اینو تو نت خوندم اسکرینه یه پرسنلی به مدیرش بود

آره منم از روی اون گفتم

کاربری دخترآسمونام ترکید ولی پر قدرتت برگشتم😎#درنی‌نی‌سایت‌شاخ‌نشویم😐⁦✌🏻⁩کودک درونم خاموش شد🤧 روزامون تلخه...میای آب نبات همدیگه باشیم؟🍭کودک درونم فعال گردید😁آرامش فقط بغلت که ثانیه به ثانیه نیازش دارم💕

کسایی که با برنامه وبینار اشنایی دارن میدونن ادوب کانکت فینگلیش باید توش تایپ کرد سر درس پروژمون استاد پرسید دانشجویان گرامی سوالی دارین بفرمایین و اگه نه ک خسته نباشید من اول هیچی نگفتم یعنی هیشکی هیچی نگفت باز پرسیدم برا این ک ضایع نشه نوشتم ker مثلا خواستم بگم خیر بعد درستشو نوشتم اما هنوز هنوز تو گروه بچه ها ک میخوان بگن خیر یا ن جمعیت میره رو هوا درجریان باشید ارائه پروژه و دفاعیه شامل میشه از کل داشنجو های کلاس ی عده هم خودشون میان و تمام اساتید😕

شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.