من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.
بعد اونم گفت دفعه بعدی که اومدی نبودم نرین تو دفتر😐
کاربری دخترآسمونام ترکید ولی پر قدرتت برگشتم😎#درنینیسایتشاخنشویم😐✌🏻کودک درونم خاموش شد🤧 روزامون تلخه...میای آب نبات همدیگه باشیم؟🍭کودک درونم فعال گردید😁آرامش فقط بغلت که ثانیه به ثانیه نیازش دارم💕
کاربری دخترآسمونام ترکید ولی پر قدرتت برگشتم😎#درنینیسایتشاخنشویم😐✌🏻کودک درونم خاموش شد🤧 روزامون تلخه...میای آب نبات همدیگه باشیم؟🍭کودک درونم فعال گردید😁آرامش فقط بغلت که ثانیه به ثانیه نیازش دارم💕
کسایی که با برنامه وبینار اشنایی دارن میدونن ادوب کانکت فینگلیش باید توش تایپ کرد سر درس پروژمون استاد پرسید دانشجویان گرامی سوالی دارین بفرمایین و اگه نه ک خسته نباشید من اول هیچی نگفتم یعنی هیشکی هیچی نگفت باز پرسیدم برا این ک ضایع نشه نوشتم ker مثلا خواستم بگم خیر بعد درستشو نوشتم اما هنوز هنوز تو گروه بچه ها ک میخوان بگن خیر یا ن جمعیت میره رو هوا درجریان باشید ارائه پروژه و دفاعیه شامل میشه از کل داشنجو های کلاس ی عده هم خودشون میان و تمام اساتید😕
شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.