من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.
بعد اونم گفت دفعه بعدی که اومدی نبودم نرین تو دفتر😐
کاربری دخترآسمونام ترکید ولی پر قدرتت برگشتم😎#درنینیسایتشاخنشویم😐✌🏻کودک درونم خاموش شد🤧 روزامون تلخه...میای آب نبات همدیگه باشیم؟🍭کودک درونم فعال گردید😁آرامش فقط بغلت که ثانیه به ثانیه نیازش دارم💕
کاربری دخترآسمونام ترکید ولی پر قدرتت برگشتم😎#درنینیسایتشاخنشویم😐✌🏻کودک درونم خاموش شد🤧 روزامون تلخه...میای آب نبات همدیگه باشیم؟🍭کودک درونم فعال گردید😁آرامش فقط بغلت که ثانیه به ثانیه نیازش دارم💕
کسایی که با برنامه وبینار اشنایی دارن میدونن ادوب کانکت فینگلیش باید توش تایپ کرد سر درس پروژمون استاد پرسید دانشجویان گرامی سوالی دارین بفرمایین و اگه نه ک خسته نباشید من اول هیچی نگفتم یعنی هیشکی هیچی نگفت باز پرسیدم برا این ک ضایع نشه نوشتم ker مثلا خواستم بگم خیر بعد درستشو نوشتم اما هنوز هنوز تو گروه بچه ها ک میخوان بگن خیر یا ن جمعیت میره رو هوا درجریان باشید ارائه پروژه و دفاعیه شامل میشه از کل داشنجو های کلاس ی عده هم خودشون میان و تمام اساتید😕
شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.