2821
2789
عنوان

نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 39 پست
خانما بگید نینی سایت از چه لحاظ خوبه از چه لحاظ بده چیکار گنیم که بهمون آسیب نرسونه؟

اصلااجالب نیس بنظرم برای وقت گزرونی فقط سوال داشته باشی...این اکانت من زدم بخاطراین بعد3ماه که نبودم...

شیش ماه اینجابودم شب وروز حالم بدمیکرد همش انرژی منفی😥😥😥خدارشکروابسته نیستم دیگه

اگرخدابخواهدمیشود....✨❤️🧿
اصلااجالب نیس بنظرم برای وقت گزرونی فقط سوال داشته باشی...این اکانت من زدم بخاطراین بعد3ماه که نبودم ...

بنظرت اگه وارد تاپیکای با انرژی منفی نشیم برامون بهتره

خدایا حال دل هممون و خوب کن ،خدا جونم هیچ بنده ایت رو محتاج هیچکس نکن   الهی آمین

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بنظرت اگه وارد تاپیکای با انرژی منفی نشیم برامون بهتره

آره میشه...ولی کلاسایت بازمیکنی کلی انرژی منفی سمتت میاد همیکنه موضوع هارومیخونی.....نمیدونم چرایدفعه ازاینجابیزارشدم...فقطط میگم سوال داشته باشی خیلی خوبه جواب میدن 

اگرخدابخواهدمیشود....✨❤️🧿
آره میشه...ولی کلاسایت بازمیکنی کلی انرژی منفی سمتت میاد همیکنه موضوع هارومیخونی.....نمیدونم چرایدفع ...

ممنآن گلم😍

خدایا حال دل هممون و خوب کن ،خدا جونم هیچ بنده ایت رو محتاج هیچکس نکن   الهی آمین
من کاربر قدیمی ام کاربری چهارمیم هست  کاربری های قبلیم رو خودم مقصر شدم

پس واقعا دیگه حرفی ندارم رکورد داری ایول

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

یعنی ۳تا کاربری ترکوندم

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

خیلی ها حتی ۲۰ بار بیشتر ترکوندن

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

بیشتر تو تاپیک های دعا وصلوات برای کاربران ومریض ها بود  که بیشتر فعال بودم

عزیزم چقدر عالی قبول باشه ایشالا

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
خیلی ها حتی ۲۰ بار بیشتر ترکوندن

من دو بار ترکیدم از 92 اینجام

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز