2821
2789
عنوان

نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 39 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر چی سرچ میکردم اینجارو میآورد  ای کاش هیچ وقت عضو نمیشدم

ماشالله رکورد داریاااااااا تو هشت ماه چقدر فعال بودی دمت گرم

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

من نمدونم چی سرچ کردم نی نی سایت اورد بعد ی تاپیک بود

یکی از کاربرا حرم امام رضا(ع)بود میگف بیاید حاجتتون بگین واستون دعا کنم

بخاطر این تاپیک عضو شدم قبلن خواننده خاموش بودم چن ماهی

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 

من کاربر قدیمی ام کاربری چهارمیم هست 

کاربری های قبلیم رو خودم مقصر شدم 

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

بیشتر تو تاپیک های دعا وصلوات برای کاربران ومریض ها بود 

که بیشتر فعال بودم

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

خانما بگید نینی سایت از چه لحاظ خوبه از چه لحاظ بده چیکار گنیم که بهمون آسیب نرسونه؟

خدایا حال دل هممون و خوب کن ،خدا جونم هیچ بنده ایت رو محتاج هیچکس نکن   الهی آمین
خانما بگید نینی سایت از چه لحاظ خوبه از چه لحاظ بده چیکار گنیم که بهمون آسیب نرسونه؟

سوالای بارداری واقعا خوبه. یه جمع زن باردار تو تایپکا هستیم میبینم شرایط بقیه هم مثه منه استرسم کمتر میشه

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
دلایل شخصی عزیزم..... ولی میدونم اگه هیچ وقت به این سایت نمی اومدم الان مجبور  به خوردن قرص اع ...

میشه بیشتر توضیح بدی که حداقلبفهمیم مثلا چه مشکلی.خآاهش میکنم

خدایا حال دل هممون و خوب کن ،خدا جونم هیچ بنده ایت رو محتاج هیچکس نکن   الهی آمین