ebru_sahin مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 801 عنوان بوی ترشح واژن 296 بازدید | 8 پست سلام دوستانتقریبا سه ماه پیش زخم دهانه رحم داشتم فریز کردماز اون موقع ترشح واژنم بوی بتادین میده انگار البته بعضی وقتا اینطوره الانم بعد نزدیکی حس میکنم زیر شکمم ی طوری میشه یعنی بازم زخمم برگشته؟کسی اینطور بوده؟ خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه... 1399/08/17 | 16:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ebru_sahin مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 801 از کجا فهمیدی زخم دهانه رحم داری؟ برای چکاپ قبل بارداری رفتم دکتر معاینه شدم متوجه شد البته پاپ اسمیرم دادم بعدش کلپوسکوپی و بیوپسی هم انجام دادم ک گفته زخمه ترشحاتمم زیاد بود ک عفونت بود خودم متوجه نمیشدم از چیه چون اصلا علائم عفونتو نداشت موقع رابطه هم زیر شکمم درد میگرفت خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه...
19901990 عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1088 برای چکاپ قبل بارداری رفتم دکتر معاینه شدم متوجه شد البته پاپ اسمیرم دادم بعدش کلپوسکوپی و بیوپ ... به نظرم زنگ بزن دکترآنلاین بپرس ،چون تو این کرونا دکتر رفتن خطرناکه
ebru_sahin مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 801 به نظرم زنگ بزن دکترآنلاین بپرس ،چون تو این کرونا دکتر رفتن خطرناکه اره چون بازم دردم میگیره نگران شدم خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه...
19901990 عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 1088 اره چون بازم دردم میگیره نگران شدم منم یه مشکلات مشابه همین دارم ،یک سال زایمان کردم ولی تو این شرایط کرونا ترسیدم برم دکتر
ebru_sahin مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 801 منم یه مشکلات مشابه همین دارم ،یک سال زایمان کردم ولی تو این شرایط کرونا ترسیدم برم دکتر با حفظ پروتکل بهداشتی برو😬😁اگه زخم باشه طولانی مدت بمونه خوب نیست خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه...
ebru_sahin مدیر استارتر عضویت: 1399/08/16 تعداد پست: 801 من زخم داشتم عنبرنسادوددادم خوب شدم منم اینکارو کردم ولی زیر شکمم درد شدیدی گرف دیگ ولش کردم.قبل فریز دو دوره دارو و پماد استفاده کردم خوب نشد خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه...