2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعید میدونم گیرت بیاد 

شاید اصفهانک یا قهجاورستان 

اگه خوش شانس باشی تو زینبیه 

تو دیوار من دیدم تو قایمیه حدود ۲۵۰ هم زده بودن 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بزن دیوار چرا اینجا منم اصفهانم برو دیوار قیمت و بزن ایشالا پیدا شه تو خودش ک نه شاید شاید اطرافش اونم فک نکنم

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
بعید میدونم گیرت بیاد  شاید اصفهانک یا قهجاورستان  اگه خوش شانس باشی تو زینبیه  تو ...

وای زینبیه جای زندگی نیست آخه آدم چادر بزنه بهتره باز قائمیه بهتره

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

میخوای توش زندگی کنی یا واسه سرمایه گزاری میخوای؟ من تو دیوار زدم زمین بیشتر بود 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد