از طرف نمایندگی اومدن هود رو راه اندازی کنن نصاب شروع کرد به کار داشتم نگاه میکردم یه لحظه حواسم پرت شد دیدم یه چیز ترکید برگشتم دیدم گاز رومیزیم شکست😭😭😭فکر کنم پیچ گوشتی از دستش افتاد چون تا برگشتم ببینم صدای چیه دیدم دولا شد پیچ گوشتی برداره حالا نمیدونم درست دیدم یا نه😭😭😭خودش اولش به تته پته افتاد بعد گفت احتمالا گازتون نشتی داشته اخه مگه میشه این همه مدت هیچی نشه بعد دقیقا امروز این اتفاق بیوفته؟😭فکر نکنم زیر بار بره با کلی بدبختی پول جمع کرده بودم فر بخرم حالا باید پول فرو بدم گاز بخرم😭
از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
مارکه خیلی خوب بخر مال من قابلمه از دستم پرت شد روش هیچیش نشد (( رفته بودم کابینت کناریش قابلمه خ بررگ بردارم از دستم افتاد رو گاز بعد زمین ))
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته
انقدر صدای وحشتناکی داشت که یه لحظه شوک شدم تا بخوام چیزی بگم سریع ماست مالی کرد😭
از صدای گذر آب چنان فهمیدم ؛تندتر از آب روان عمر گران میگذرد ... زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ... آرزویم این است ؛ آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست ...
فقط اون جمله ک گفتی دقیقا امروز باید اتفاق بیفته😑😑😑😑
😢😭
انقدر صدای وحشتناکی داشت که یه لحظه شوک شدم تا بخوام چیزی بگم سریع ماست مالی کرد😭
ای خدا. ماسمالی کرده حتما بی تقصیر نبوده
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊