2777
2789
عنوان

جدیدا سن اصلا به قیافه ها نمیخوره

1283 بازدید | 71 پست

یکی از دوستای کلاس زبانم  مجرد هم هست امروز فهمیدم ۳۵ سالشه برگام ریخت😅😅واقعا بهش میخورد ۲۵ سالش اینا باشه نهایت 

چند جلسه قبل در مورد ازدواج و اینا شد من برگشتم بهش گفتم واست زوده بابا(فکر میکردم ۲۵ سالشه)اونم چیزی نگفت امیدوارم فکر نکرده دارم مسخرش میکنم😅😑

خدایا شکرت❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه مجردی بدون دغدغه جوون مونده

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من ۲۶سالمه عروسیم رفتم ارایشگاه همه ب ارایشگر میگفتن چ عروس کوچولویی ۱۴سالشه؟ یا ۱۵

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

بعضیاارثیه بعضیام رسیدگی میکنن

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

من تازگیا تو این سایتم کلی پرام میریزه 

با یارو کلی حرف میزنم روحیاتش یه طوری انگار ۲۰ سالشه

بعد میفهمم مثلا ۳۵ سالشه برگام میریزه🍃🍃🍃🍃

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/