2777
2789

خیلی خوشگله ولی سگ هار خیابونیه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

وای ترو خدا اسمشو نیار مورمورم میشه صد رحمت به طناز

این اونم گذاشته جیب چپش

خاک بر سر گاو

هر چقدر کمتر بدونی،بیشتر آرومی 💛💌 تپلتونمممم.با این حال خودمو دوست دارم و به خودم احترام میزارم💖اگر بی احترامی یا بی ادبی کردی و جوابی ندیدی به این معنی نیست که اون شخص جوابی نداره به این معنیه که اون شخص با شعور تر از اونه که خودشو در حد تو کوچیک کنه👍🏻واسه قبولیم دعا کنین 405 فرهنگیان قبول بشم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کن یکی خودش ادم حسابت نکنه کاپلش ادم حسابت نکنه هرکار کنی حتی نگاتم نکنن

خب حرصت درمیاد دیگ😁😵💫

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

فقط برای همون خوشگلی که فکر میکنه از همه سره شخصیت اصلا نداره رو مخ

من این فصلو فقط قسمتایی که اینستا میذاره دیدم

این دختره همش در حال دعوا و فحش دادنه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
خیلی جالبه که توی هر دو گروه یه سری ها تیم میشن و جلوی عدالت خفه میشن

من این سری رو دنبال نکردم تازه تو اینستا دارم میبینم و عسل خیلی نازه خیلی خیلی نازه بقیه همه مشکل دارن حتی اون یاسمن و نازنین از این هایی که موندن بهترن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

۲ قسمت آخر رو دیدی ؟

آره 🫤

دعوای بین عسل و کیمیارو میگی دیگه ؟

عسل بهش گفت شما بی عرضه این که برنده نشدین چرا یکی دیگه سهمشو بده به شما هرکی دیگم بود داغ میکرد 😐

بعدم عسل دفعه دومش بود پاچه میگرفت هیت باید میرفت سمت اون چون هرسری داره دعوا درست میکنه و اونی که کتک میخوره میشه آدم بده واین میشه مریم مقدس و باشخصیت 🫤یکباردیگم زده بود تو شکم یاسمن

بعدم عسل با پسر غریبه میره استخر هیچی نیس کیمیا سلیطه و پیکمی و دنبال پسراست؟