2777
2789
عنوان

جدیدا سن اصلا به قیافه ها نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1285 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 28 سالمه همه میگن به 23 یا 24 میخوری دیگه به 14 15 گفتن خیلی عجیبه مگه میشه 😂😂

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
برعکس

مثلا ریحانه پارسا با سحر قریشی یکی هستن انگار😐نمیدونم چرا دهه ۷۰ و ۸۰ اینجوری شدن،البته بعضی هاشون نه همشون ،از بس سریع سراغ تتو و سوتین اسفنجی و کاشت ناخن و رژای تیره و رنگ مو و لیفت و تزریق.... و .... میرن😐

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛

هر چقدرم جوون بزنه باز بری تو بهرش معلومه طرف سن و سال داره یکم دقت کافیه 

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!
روحیات من چطور بود؟    ب سنم میخورد؟

نه تو هم فک میکردم ۱۸ سالت باسه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من تازگیا تو این سایتم کلی پرام میریزه  با یارو کلی حرف میزنم روحیاتش یه طوری انگار ۲۰ سالشه ...

منو میگی 😛😂

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
سن الکی شده  منم 35سالمه ببینی میگی 26تازه پسرمم 18سالشه سال دیگه می‌ره سربازی کنارم ببینیش من ...

وای خیلی خوبه

اصلا بیشتر دهه شصتیا این آپشن رو دارن    

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

مثلا ریحانه پارسا با سحر قریشی یکی هستن انگار😐نمیدونم چرا دهه ۷۰ و ۸۰ اینجوری شدن،البته بعضی هاشون ...

اره آفرین دهه هفتادی و هشتادی تشخیصشون خیلی سخته از سن و سال 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
منم فک میکردم تو بیشتر باشی ۱۹ اینا بچه عاقلی هستی آفرین

اخیییی 😍😍😍😍😍😍😍♥️♥️♥️⚘⚘⚘⚘⚘

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/