2777
2789
عنوان

کباب کوبیده در بارداری

272 بازدید | 18 پست

سلام خانوما کمک 

من  دو روز پیش کباب کوبیده خوردم تو ۶ ماه هستم میترسم خطرناکه باشه میگن توکسوپلاسماز داره کسی بوده بخوره ومشکلی براش پیش نیونده باشه ؟

صد بار خوردم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

من کلا ویارم کباب کوبیده س 😀

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
2804
2805
نی نیت به دنیا اومده ؟

نه هنوز، ولی سر دختر اولم هم خیلی زیاد خوردم خداروشکر چیزی هم نشد 

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
خداروشکر من نگران نباشم ؟😭😭😭

نه عزیزم. نگران نباش، نوش جونت 😉

2801