2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داروگیاهی داد؟

بعله یه داروهایی داداندازه دوبندانگشت وکلفت گفت باید۲۴ساعته تورحمت باشه یه نخ بست بهش وگفت نخ بایدبیرون بمونه وبااون نخ دارورودربیاری واون یکی روبزار۲۰تاس

اینجاکس نبوده که تجربه مشابه منوداشته باشه

سلام شما کجا اینکارو انجام دادین

خدا جونم خودت دستمو بگیر....درد دادی صبرم بده😢😥برای مامان شدنم یه صلوات هدیه به حضرت زهرا برام بفرس دوست گلم....اللهم صل علی محمد و ال محمد

انشالا هرچه زودتر نتیجه بگیری گلم منم پیش یه ماما خونگی رفتم که خاله هام با دختر خالمم پیشش رفتن نتیجه گرفتن به منم گفتش که دهانه رحمت پرده داری حتی بهم گفت که خودت دست بزن نگاه کن بستس جلو رحمت نمیزاره باردار بشی یه استخون پای گوسفند به اسم قاپ که قدیم باهاش بازی میکردن رو اول با یه میل سوراخ کرد بعد گذاشت روگاز پخت رنگش سفید شد گازو خاموش کرد بعد آورد از اون سوراخ نخ رد کرد بعد نصف استخون رو یکمی بهش دستمال کاغزی پیچید بعد با نخ بستش بعد اون یه تیکه بالای استخون که باز مونده بود رو برد چسبوند به دهانه رحمم تا پرده رو بکنه تا ۲۴ساعت میمونه داخل واژنم بعد خودم نخو میکشم میارمش بیرون اگه استخون خیلی پخته بشه خورد یا نصف میشه اونوقت که نخ نداره من با دستم میکشم میارم بیرون

کفت باید به اندازه سوراخ دماغ بچه باز بشه بیشتر از اون باز بشه رحمت زخم میشه الان خودم انجام میدم ببینم تا چی میشه هر روزم خودمو معاینه میکنم بعدشم کفت این استخون رو کهمیچسبونی دهانه رحمتو رحمت رو هول میده میره سمت عقب یکم کج میشه بره کجی رحم هم گفتش دبه سرکه که دهانش کوچیک بارو دو سومش رو آب ولرم پرکن بشین زمین زانو هاتو تا کن دهانه دبه رو بچسبون به نافت کم کم دراز بکش هر روز هم همین کارو صبح ها ناشتا انجام بده تا تخمدانتو رحمت جا بیفته و سفت بشه 

کفت باید به اندازه سوراخ دماغ بچه باز بشه بیشتر از اون باز بشه رحمت زخم میشه الان خودم انجام میدم بب ...

انشالله نتیجه بگیری عزیزم 

منم اون داروهایی که بهم داده رومصرف کردم۵تاش مونده تموم بشه اقدام کنم ببینم تاخداچی میخاد انشالله هممون به مراددلمون برسیم