2777
2789
عنوان

ویژه کنکوری ها

212 بازدید | 18 پست

من دانشجوی پزشکی هستم و یکساله کار مشاوره کنکوری ها رو انجام میدم خداروشکر دانش آموزام خیلی راضی بودن و نتیجه هم گرفتنداگر خواستید درخواست بدید تا با هم در ارتباط باشیم

۱.برنامه ریزی ویژه هر فرد

۲.ارایه گزارش کار و تحلیل آزمون

۴.مشاوره انگیزشی

۵.رفع اشکال درسی 

با هزینه خیلی خیلی کم

برای موفقیت باید ایستاد و جنگید

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام با اقا هم کارمیکنید؟؟؟

کاربراقا...أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)

[QUOTE=163125357]بله تفاوتی نداره[/QUOTEمیشه ازنمونه کاراتون بگین 

کاربراقا...أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)
بستگی داره اگه تویه درسی واقعا ضعف داری باید کلاس بری اگر نه لازم نیست

خب یعنی بریم کلاس تا درسو یاد بگیریم خوبه با بریم کلاس تا راه حل های تستی بهمون بگن.؟ 

من منظورم مورد دومه که براش کلاس نیازه یا نه

خب یعنی بریم کلاس تا درسو یاد بگیریم خوبه با بریم کلاس تا راه حل های تستی بهمون بگن.؟  من منظو ...

ببین ما درسا رو به دو دسته تقسیم میکنیم دسته اول دروسی هستن که توش ضعف داری که باید براش کلاس بری دسته دوم دروسی هستن که متوسطی یعنی حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد که کلاس نیاز ندارن فقط باید با تست زدن روشون کار کنی دسته سوم دروسی هستن که توشون قوی هستی مثلا ۷۰ به بالا که کلاس میری برای درصد صد که یعنی اون درس بشه نقطه قوت پایدارت که یک سری کلاس های فشرده مخصوص دارن 

من الان شاغلم ولی واسه کنکور میحام بخونم بنظرتون دیرنیس؟؟

من الان شاغلم ولی واسه کنکور میحام بخونم بنظرتون دیرنیس؟؟

هیچ وقت دیر نیست فقط شما به خاطر سن توی انتخاب رشته خیلی باید دقت کنید

چند سالتونه؟