2777
2789
عنوان

چالش رژیم کالری شماری(بامداد خمار)

522 بازدید | 21 پست

عروسترکم#  

منم میخوام تو‌دوره رژیم باشمممم

خواهی که جهان در کف اقبال تو‌باشد👑                                   خواهان کسی باش که خواهان تو‌باشد👩‍❤️‍👨

منو هم اضاف کنید

کاربری یک میلیاردمه..🤕در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست..!●♪♫چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟●♪♫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5054494/چالش-پاییزیِ-زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامدادخمار

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
گروهی خارج از اینجا دارن باشه منم میخوام بیام

نه عزیزم فقط تو سایت هستیم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

منم میخوام شرکت کنم ،خودم با رعایت و ورزش ۷تا کم کردم ولی نیاز به انگیزه و همراه دارم 

مانکن‌های زیبا 🌸🌸🌸 قد(۱۷۰)وزن اولیه(۱۰۱)وزن هدف(۷۵)😎عضو گروه نارنجی 🧡وزن ۱۴۰۲/۴/۳۱....(۹۲) صعود به گروه ببنفش💜 وزن۱۴۰۲/۵/۳۱....(۸۷)😊 صعود به گروه آبی 💙 وزن۱۴۰۲/۶/۳۱.....(۸۳)😊وزن۱۴۰۲٫۷٫۳۰.....(۸۱٫۵)😊صعود به گروه سبز💚 وزن۱۴۰۲٫۸٫۳۰.....(۷۷٫۹)😊وزن۱۴۰۲٫۹٫۳۰......(۷۵)😊و الان تثبیتی 😊 

۹۰بودم الان ۸۳ هستم قدم۱۷۰هست قبلا۷۲ بودم عالی بود

مانکن‌های زیبا 🌸🌸🌸 قد(۱۷۰)وزن اولیه(۱۰۱)وزن هدف(۷۵)😎عضو گروه نارنجی 🧡وزن ۱۴۰۲/۴/۳۱....(۹۲) صعود به گروه ببنفش💜 وزن۱۴۰۲/۵/۳۱....(۸۷)😊 صعود به گروه آبی 💙 وزن۱۴۰۲/۶/۳۱.....(۸۳)😊وزن۱۴۰۲٫۷٫۳۰.....(۸۱٫۵)😊صعود به گروه سبز💚 وزن۱۴۰۲٫۸٫۳۰.....(۷۷٫۹)😊وزن۱۴۰۲٫۹٫۳۰......(۷۵)😊و الان تثبیتی 😊 

بچه ها بیاین باهم رقابت کنیم ،قدووزنتونو بگید اگه مایلید ،هر یکشنبه هم هماهنگ وزن کنیم اینطوری انگیزه آدم خیلی بیشتر میشه،من از امروز صبح شروع کردم کنترل کردم خوردنمو،نیم ساعتم با سرعت متغیر حلقه زدم ،غروبم باز حلقه میزنم ،در هفته چند روز خونه محل کار شوهرم هستیم که ویلاییه اونجا طناب میزنم ،از امروز تا عید آهسته و پیوسته،به امید موفقیت هممون

۹۰بودم الان ۸۳ هستم قدم۱۷۰هست قبلا۷۲ بودم عالی بود

من زمان مجردیم۷۰ بودم اما بعد ازدواج و زایمانم خیلی چاق شدم  و خیلی هم سعی کردم رژیم بگیرم اما نشد

خواهی که جهان در کف اقبال تو‌باشد👑                                   خواهان کسی باش که خواهان تو‌باشد👩‍❤️‍👨
بچه ها بیاین باهم رقابت کنیم ،قدووزنتونو بگید اگه مایلید ،هر یکشنبه هم هماهنگ وزن کنیم اینطوری انگیز ...

منم پایتم یکشنبه ها تگت میکنم برای وزن کردن و همه چی

من همیشه بدنم در بوده،قبل بارداری دومم خودم تا ۶۸ رسوندن ،اطرافیان میگفتن خیلی لاغری ،بعد زایمانم که پنج سال میگذره همش کمو زیاد کردم ولی زیر ۸۰نرفتم ،ایندفعه تصمیمم جدیه برسم به ۷۲،میشه کاری ندارم همین که لیاقتی رو کاهش وزن راحت میشه 

منم پایتم یکشنبه ها تگت میکنم برای وزن کردن و همه چی

پس پیش به سوی خوش تیپی