77asal99 مدیر استارتر عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1418 عنوان سونو غربالگری 59 بازدید | 8 پست مامانا لطفا برام دعا کنید امروز میرم برای سونو غربالگری خیلی استرس دارمهمون لحظه دکتر سلامت جنینو میگه ؟صدای قلبشم میشه شنید ؟کسی هست جنسیت نی نی شم مشخص شده باشه تو غربالگری اول ؟ 1399/08/17 | 11:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3845 منم پنجشنبه بايد برم عزيزم استرس نداشته باش خيلي استرس بده مثل من بيخيال باش يكم😅امروز تو مطب دكتر يه خانومي رو ديدم ميگفت دوازده هفته جنسيت بچه ي منو گفته سونو ولي سونو رنگي رفته بود ديگه ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
ghhfthhhff عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 1774 اگه پسرباشه معلوم میشه بعدم دقیق نیس خیلیا نمیگن سونو غربالگریم هروقت جوابشو ببری پیش دکتر میگه بهت دکتر سونو چیزی نمیگه میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمیدونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
ghhfthhhff عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 1774 منم پنجشنبه بايد برم عزيزم استرس نداشته باش خيلي استرس بده مثل من بيخيال باش يكم😅 امروز تو ... منو تو ۱۵هفته گفت هرچی دیرتر بری بهتره و مطمئن تر میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمیدونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
پگاه۷۰ عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 18952 اگه پسرباشه معلوم میشه بعدم دقیق نیس خیلیا نمیگن سونو غربالگریم هروقت جوابشو ببری پیش دکتر میگه بهت ... چرا نگه؟؟؟ من هر سوالی داشته باشم از خود دکتر سونو میپرسم حتی یادمه سر دخترم از دکتر میپرسیدم دکتر دخترم مو داره؟دماغش بزرگه؟😅
پگاه۷۰ عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 18952 چرا نگه؟؟؟ من هر سوالی داشته باشم از خود دکتر سونو میپرسم حتی یادمه سر دخترم از دکتر میپرسیدم دکتر د ... آنومالیم ۴۰ دیقه طول کشید دو بارم فرستادم بیرون چیز شیرین خوردم برگشتم
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3845 منو تو ۱۵هفته گفت هرچی دیرتر بری بهتره و مطمئن تر دكتر من گفت از يازده تا سيزده هفته ميرن ولي بهترين زمانش دوازده هفته ست ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
ghhfthhhff عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 1774 دكتر من گفت از يازده تا سيزده هفته ميرن ولي بهترين زمانش دوازده هفته ست گلم من برا جنسیت میگم این ک شما میگی غربالگری اوله میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمیدونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
موسيقيدان_خرخون عضویت: 1399/07/15 تعداد پست: 3845 گلم من برا جنسیت میگم این ک شما میگی غربالگری اوله اها شما انومالي رو ميگياونو از شونزده تا هجده هفته ميرن ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰