2777
2789
عنوان

سونو غربالگری

59 بازدید | 8 پست

مامانا لطفا برام دعا کنید امروز میرم برای سونو غربالگری خیلی استرس دارم

همون لحظه دکتر سلامت جنینو میگه ؟

صدای قلبشم میشه شنید ؟

کسی هست جنسیت نی نی شم مشخص شده باشه تو غربالگری اول ؟

منم پنجشنبه بايد برم عزيزم 

استرس نداشته باش خيلي استرس بده مثل من بيخيال باش يكم😅

امروز تو مطب دكتر يه خانومي رو ديدم ميگفت دوازده هفته جنسيت بچه ي منو گفته سونو 

ولي سونو رنگي رفته بود ديگه

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

اگه پسرباشه معلوم میشه بعدم دقیق نیس خیلیا نمیگن سونو غربالگریم هروقت جوابشو ببری پیش دکتر میگه بهت دکتر سونو چیزی نمیگه

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پنجشنبه بايد برم عزيزم  استرس نداشته باش خيلي استرس بده مثل من بيخيال باش يكم😅 امروز تو ...

منو تو ۱۵هفته گفت هرچی دیرتر بری بهتره و مطمئن تر

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
اگه پسرباشه معلوم میشه بعدم دقیق نیس خیلیا نمیگن سونو غربالگریم هروقت جوابشو ببری پیش دکتر میگه بهت ...

چرا نگه؟؟؟ من هر سوالی داشته باشم از خود دکتر سونو میپرسم حتی یادمه سر دخترم از دکتر میپرسیدم دکتر دخترم مو داره؟دماغش بزرگه؟😅

چرا نگه؟؟؟ من هر سوالی داشته باشم از خود دکتر سونو میپرسم حتی یادمه سر دخترم از دکتر میپرسیدم دکتر د ...

آنومالیم ۴۰ دیقه طول کشید دو بارم فرستادم بیرون چیز شیرین خوردم برگشتم

منو تو ۱۵هفته گفت هرچی دیرتر بری بهتره و مطمئن تر

دكتر من گفت از يازده تا سيزده هفته ميرن ولي بهترين زمانش دوازده هفته ست

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰
دكتر من گفت از يازده تا سيزده هفته ميرن ولي بهترين زمانش دوازده هفته ست

گلم من برا جنسیت میگم این ک شما میگی غربالگری اوله

گلم من برا جنسیت میگم این ک شما میگی غربالگری اوله

اها شما انومالي رو ميگي

اونو از شونزده تا هجده هفته ميرن