2777
2789
عنوان

کمککک..😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همشو زدم درس نشد سه شبه کارم گریه زاریه دیگ شوهرمم بیچاره با من بیدار صبام سر کاره درس بشو نیس.دا ...

پیاز رنده کن ابش بگیر باپنبه بذار رو دندون یا ژلوفن باخلال دندون سوراخ کن موادش بزن ب دستمال کاغذی یاپنبه بذار روش مواظب باش اب دهنت قورت ندی طعم تندی داره اذیت میکنه 

نمک بزار رو دندونت

قرص استامینوفن نصف کن بزار رو دندونت 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..
چیزی نمیتونم ک بخورم فق میخام درس کنم راحت شم😭

الانم درد داری؟

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
همشون زنگ زدم میگن بار دار قبول نمیکنیم

برا کشیدن که عکس نمیخواد بگو آقا بکش بره  اگه خیلی اذیت میشی

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

اصلا من نمیفهمم این دندون درد چیه. من ۲ سال ی بار میرم تمامشونو درست میکنم. دوباره که میرم معاینه همشون داغونن. جنسشون خیلی بده

الانم ی دندون عقل دارم درد میکنه. ماه ۹ بارداری م. فعلا با عصاره میخک می گذرونم تا بعدش برم بکشمش. جا هم نداره. داره کج و‌کوله میشه

برو دکتر ببینهذشاید لثه عفونت کرده دارو‌میدن دهان شویه میدن خوب میشی دهان شویه پرسیکا هم خوبه هم‌گیاهی هست همپبرایرباردارا بی خطره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
اصلا من نمیفهمم این دندون درد چیه. من ۲ سال ی بار میرم تمامشونو درست میکنم. دوباره که میرم معاینه هم ...

بر منم دندون عقلم کلا کجه جرعت کشیدنشو ندارم.دندونامم جنسش خیلی بده ک کلا خراااب شده از بچگی خانوادم نبردنم دندون پزشکی باید سالی دوبار رف 😭😭

اره بی حسی زدم😔

چی بگم والا 

مجبوری تحمل کنی تا هروقت تونستی☹

ایشالله خوب میشی

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی..