2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشاالله شک نکن میرسی تاحالا نشده باور و تلاش کنی و نرسی

انشالله😍😍🌸💚

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊
😍

تلاش نمیکنم

انقد بهش فکر میکنم خودش اتفاق میفته😂

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
تلاش نمیکنم انقد بهش فکر میکنم خودش اتفاق میفته😂

منم دوست دارم ارشد وزارت بهداشت تهران قبول بشم  .

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
منم دوست دارم ارشد وزارت بهداشت تهران قبول بشم  .

ایشالااااا پس حسابی بخون

gisoo1377♥️ژیناگلمن♥️دلوینت♥️khodaya_mer30♥️ اییلشاه_چهارم♥️نیکی0♥️نیکاگلمن♥️ تارا1392♥️قمرخانوم_پنجه_طلا♥️مامان_گندم_کوچولو♥️ 1378sahar♥️حدیثوو♥️آیلین_سابق♥️بریتنی♥️nafasبلای2♥️کاپ_کیک_عصبانی♥️دختر_مهربون_باادب♥️لیلین44♥️ پرنسس_رویاهام♥️فرنازحبیبی♥️ آیسان234♥️fateme_banoo♥️هلو_شیرین_آبدار♥️ چشمون00000سیاه♥️دخی_شیطوون♥️parvaz8177♥️ نسرین322♥️ مبینا_هستم♥️ ♥️kchikurd♥️fereshte1994 ♥️آناتا♥️ vanellope ♥️elahe1992
امکان نداره قانون جذب میگه فکر کردن کافی نیست باید واسش تلاش کنی تا کائنات انرژی تلاشت رو دریافت کنه

با قانون جذب نمیرم 

تلاشم نمیکنم

خود ب خود کارم درست میشه😑

اولش سخته اما اگه عاشق هدفت بشی آسون میشه به هدفت مث عشقت نگا کن ک حاضری شب و روز واسش تلاش کنی با ح ...

سلام

ببخشید من تو یکی از تاپیک ها دیدم که شما برای جای جوش روتین داشتید که بعد یه سال از بین رفته میشه به منم بگید 

هنوز فرورفته نشده