2789
عنوان

سوال کرونا

310 بازدید | 31 پست

بچه ها لطفا اگر اصکطلااطلاع درست و معتبر دارید بگید

من دو هفته پیش کرونا گرفتم البته تست ندادم از علایمم میگم بوده بعد سه روز کاملا خوب شدم ولی تک سرفه گاهی دارم.ممکنه ناقل باشم؟ لطفا اطلاعات درست از پزشک اگر دارید بگید نه حدس و گمان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه علایمی ناقل بودنو‌نشون میده؟

اگه علائمی که داشتین از اول تا الان به همون شدت ادامه داشته باشه . برا سرفه هاتون اب گرم و عسل و ابلیمو بخورید چیزایی که کافئین داره و سرخکردنی رو بذلرید کنار .ترشیجات بادمجون کیوی انگور و موزم گلو رو تحریک میکنه اینا رو هم نخورید 

نه خودم مشاوره میدم بعد از ۳ هفته چون اکثر علائمتون رو به بهبود بوده با چند تا تک سرفه ناقل نیستین&n ...

ممنون عزیزم.چهدعلایمی اگر باشه ناقل هست هنوز من کلا دو روز تب داشتم بی‌حالی بدن درد برد درد چشم درد یه روزم فقط چشم درد بعدش حس بویایی چشاییم رفت که الان داره بر میگرده یکی دوروزه یکم سرفه خیلی کم دارم

ممنون عزیزم.چهدعلایمی اگر باشه ناقل هست هنوز من کلا دو روز تب داشتم بی‌حالی بدن درد برد درد چشم درد ...

خب دیگه کروناتون از نوع خفیف بوده علائم اولیه تون از بین رفته دیگه م ناقل نیستین .کلا اگه کرونا خفیف باشه حتی اگه ازاولین علامت  ۸ روز گذشته باشه و روز نهم احساس کنید حالتون خوب شده میشه روز دهم از قرنطینه خارج شد ولی محض احتیاط میگن ۱۴ روز قرنطینه باشید . برا تک سرفه ها هم دمنوش بخورید .

خب دیگه کروناتون از نوع خفیف بوده علائم اولیه تون از بین رفته دیگه م ناقل نیستین .کلا اگه کرونا خفیف ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردید دمنوش از روز اول دارم میخورم ولی من کلا یه سرماخوردگی خفیف هم که می‌گرفتم قبلاً تبدیل میشه به حساسیت تا یکی دوماه سرفه میکنم