2821
2789
عنوان

عشق قدیمتون...

417 بازدید | 39 پست

چندسال باهاش بودین  و چیشد ک تموم شد؟

.

من خودم دوسال

خودم ولش کردم چون مامانی بود و پول برای شروع زندگی نداشت و قول های الکی میدادو دروغ میگف

دوساله تموم شده

همین الان براش گریه کردم از دلتنگی

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!

عشق من نبود منو میخاست اونم ب شدت حرفم میزدیم با هم

بابام گفت نه

الان معتاده همه دندوناش درب داغون🙄 از سره کره خوری زیادی ام شده ۱۵۰ کیلو

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عشق قدیمی وجدیدم اینیه ک پیشم خوابیدع

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
کره خوری یعنی چی؟ 

کسی ک حشیش میکشه میوفته به پر خوری

بهش میگن کره خوری

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
هزار مرتبه شکر

دورت بگردم

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
5 سال اولش بابام مخالف ازدواجمون بود سال سوم اومد خواستگاری ولی بابام مخالف بود دو سال دیگم با هم ...

شما مذهبي هستيد؟چطور ٥ سال با يكي بوديد؟

ديگه آدم به كي ميتونه اعتماد كنه 😞