2777
2789
عنوان

دعوا با همسرم

633 بازدید | 24 پست

سلام چند روز پيش همسرم به بهانه درست كردم ماشين به شر ديگه اي رفت و بعد هي لفطش ميداد ك اره الان ميريم يه ساعت ديگه ميرسم منم خونه مامانم اينا بودم اخرش گندش در اومد ك با دوستاش چهارتايي مسافرت در صورتي ك هيچي ي من نميگفت و منو سركار گذاشته بود 

اين دومين باريه ك بخاطر رفيق بازيش داريم دعوا ميكنيم بعدش زنگ زد ب من منم عصباني شدم يه چنتا حرف زدم گوشيو قطع كردم حالا بابام ميگه دخترم ميگه طلاق ميخوام اونم گفت ماهيو هر وقت از اب بگيري تازس و بهتر از منم براش هست 

حتي پشيمونم نيست 😔

الان هفت روزه رفته دلم براش تنگ شده چيكار كنم

با هم خوبيم ولي وقتي اين دوستش مياد وسط انگار منو نميبينه چيكار كنم ك برگرده من فقط ميخواستم با طلاق بترسونمش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فداتشم به فکر ترسوندن یه مرد نباش واسه نگه داشتنش ، چون لجبازی میکنه و بیشتر ازت فاصله میگیره و اونم میخواد تلافی کنه اونوقت 

سعی کن یه جوری بری سمتش و با سیاست از دوستش دورش کنی 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

دختر خوب رفت و امد هارو اگر ادم درستی هست خانوادگی کن. یا به یه دوست خوب متاهل رفت و امد دو طرفه داشته باشید . مسافرت برید . پیک نیک. بازی. وقتی مردها یاد بگیرن میشه با زن و بچه هم تفریح کرد و دوست داشت دیگه اینطوری نمیپیچونن. متاسفانه تو ایران اسم طلاق برای ترسوندن به کار میره غافل از اینکه همه ی پرده ها رو پاره میکنه. طلاق باید راه اخر باشه و وقتی حرفش زده بشه که واقعا تصمیمی برای برگست نباشه. نه اینکه شما زندگیتو دوست داری و این حرفو شما شروع کردی زدی. و به طبع دفعه ی بعد راه رو باز کردی که همسرت بهت بگه. از ماست که برماست.  

اون علنا داره دوستاشو به شما ترجیح میده 

دقیقا همین طوره بجای ابراز پشیمانی از کار اشتباهش دفاع هم میکنه

باخودت تکرار کن من میخواهم، من می توانم، من انجامش خواهم داد،من‌موفق خواهم شد

وای شوهر منم رفیق باز بود بشدت هرشب تا ساعت۱۲ شب بیرون نمیدونم خدا چیکار کرد ادم شد الان سرش ب کار گرمه

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
چجوري هر كاري كنم غرورم خرد ميشه

عزیزم یه کم کوتاه بیا ، درسته کار همسرت خیلی اشتباه بوده ولی الان ارزششو داره اینطور از هم دور باشید؟ 

فدات من یه مدت دوست نداشتم زیاد بریم خونه مادرشوهرم اگه مستقیم به شوهرم میگفتم دوست ندارم و نریم خونه تون مطمئن باش منو هرروز میبرد اونجا ولی هر شب با یه بهانه مثلا یه بار میگفتم دلم میخواد امشب با هم فیلم ببینیم و ... ، تا یواش یواش عادت کرد دیر به دیر بریم خونه شون ، شما هم باید یواش یواش درستش کنی گلم

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

اگر کسی رو از خانواده یا فامیل همسرت داری که باهاش خوبی و قابل اعتماده، میتونی بخوای از جانب خودش پادرمیونی کنه ولی بیان نکنه که از جانب شماست. مثل کسی که تازه فهمیده چی شده تا عزت شما بیش تر از این خراب نشه. 

عزیزم یه کم کوتاه بیا ، درسته کار همسرت خیلی اشتباه بوده ولی الان ارزششو داره اینطور از هم دور باشید ...

وقتي حاظر نيست برگرده چي 

چيز كمي نيست دروغ گفته منو پيحونده