2821
2789

واااای چرا همه چیو ریختید تو سایت😬😬😬😕😕😕؟

🍩🍔☕📝پسرخاله:آزمایش الهی رو باید یه بار ناشتا داد یه بارم بعد غذا...آقای مجری:این چه حرفیه؟مسئله به این مهمی رو مسخره میکنی؟؟؟؟....پسر خاله:جدی میگم میزان اعتقاد یه آدم گرسنه با یه آدم سیر خییییلی فرق داره!!!!....❤قبلنا اینجوری نبود که کافی بود یه بزرگتر موقع وضو گرفتن میگفت غصه نخور همه چی درست میشه توکلت به خده.اونموقع مشکلات خودشون از این که درست نشن خجالت میکشیدن!!!!....❤با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم با شیری هم که جلو روم نعره میکشه هم نمیجنگم.کلا آدم جنگجویی نیستم خوابم میاد😂😂😂😂...بی زحمت اگه میشه تو تاپیکای خنده دار و عکس دار تگم کنید😜😂با تچکر🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا اجازه نده به مرور مرد رو ضعیف میکنه این چیزای تاخیری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
خب ادم مشورت کنه😂😂😂حرفیه ک ب هیشکی نمیش گفت اینجا میش پرسید

زشته اخه خواهر....آقایون اینجا دستی به قالی دارن اونا هم میبینن خو😅😬

🍩🍔☕📝پسرخاله:آزمایش الهی رو باید یه بار ناشتا داد یه بارم بعد غذا...آقای مجری:این چه حرفیه؟مسئله به این مهمی رو مسخره میکنی؟؟؟؟....پسر خاله:جدی میگم میزان اعتقاد یه آدم گرسنه با یه آدم سیر خییییلی فرق داره!!!!....❤قبلنا اینجوری نبود که کافی بود یه بزرگتر موقع وضو گرفتن میگفت غصه نخور همه چی درست میشه توکلت به خده.اونموقع مشکلات خودشون از این که درست نشن خجالت میکشیدن!!!!....❤با سگی که پشت سرم واق واق میکنه نمیجنگم با شیری هم که جلو روم نعره میکشه هم نمیجنگم.کلا آدم جنگجویی نیستم خوابم میاد😂😂😂😂...بی زحمت اگه میشه تو تاپیکای خنده دار و عکس دار تگم کنید😜😂با تچکر🙏
یک ساعت  یک ساعتو نیم میشه اگ میتونی بگوبخوره بگو نصف قرصو بخورع ک زمانش کمتر شه

واااای عاشق مشاوره دادنت شدم😂😂😂....نمیدونم چرا پستتو خونزم خندم گرفت اخه یه قیافه جدی اومد تو ذهنم که با بی تفاوتی میگه اگه تحملشو داری بسم الله😂

عه مگه میتونن ببینن من سر درنیاوردم از این سایت بخدا

بعله که میتونن....این سایت کاملا عمومیه😈

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792