2777
2789
عنوان

چشمام . کمک لطفا

254 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان امیدوارم حال همتون خوب باشه و روزگار به کامتون . 

تقریبا15روزه جفت چشام خشک میشن و خیلی سنگین میشه چشمام به نور نگا میکنم درد میگیره  دکتر نرفتم اما یه قطره چشم گرفتم باز اروم نکرد گاهی سرمم درد میگیره  . اگه کسی تجربه داره ویا میدونه چیه ممنون میشم راهنمایی کنید چکار کنم خوب بشه❤

به نظر من برو دکتر.چشم خیلی حساسه.من یه مدت چشام باد میکرد قرمز میشد همش میگفتم ولش کن خوب میشه یکماه خودمو عذاب دادم اخرش رفتم دکتر دو روزه کامل خوب شدم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

نگران نباش منم یه مدت همونجوری بودم🙄 شاید بخاطر استفاده از لوازم آرایشیه...من آرایش چشممو کم کردم الان خوب شده...چشمام به مواد آرایشی حساسیت داشتن

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نظر من برو دکتر.چشم خیلی حساسه.من یه مدت چشام باد میکرد قرمز میشد همش میگفتم ولش کن خوب میشه یکما ...

اره باید برم دکتر . ولی گفتم شاید راه دیگه ای باشه تو این وضعیت کرونا ادم میترسه بره دکتر 

نگران نباش منم یه مدت همونجوری بودم🙄 شاید بخاطر استفاده از لوازم آرایشیه...من آرایش چشممو کم کردم ا ...

من زیاد اهل ارایش نیستم . نمیدونم چرا اینجوری شده . یه کم استرس گرفتم چن وقته میگم بنظرت میتونه از اون باشه؟

من زیاد اهل ارایش نیستم . نمیدونم چرا اینجوری شده . یه کم استرس گرفتم چن وقته میگم بنظرت میتونه از ا ...

نه از استرس نیست استرس ربطی به خشک شدن چشم نداره ببین از دارو خونه قطره اشک چشم مصنوعی بگیر چشماتو شست و شو میده ضدعفونی میکنه من از اونا استفاده کردم...به گردوخاک هم خیلی حساسم چشمام خشک میشه میسوزه

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋
نه از استرس نیست استرس ربطی به خشک شدن چشم نداره ببین از دارو خونه قطره اشک چشم مصنوعی بگیر چشماتو ش ...

ممنون عزیزم از راهنمایت اره میرم میگیرم شاید منم به چیزی حساسیت دارم 

[QUOTE=163085613]ممنون عزیزم از راهنمایت اره میرم میگیرم شاید منم به چیزی حساسیت دارم [/QUO فدات😊😚

[QUOTE=163085613]ممنون عزیزم از راهنمایت اره میرم میگیرم شاید منم به چیزی حساسیت دارم [/QUO فدات😊😚

قاطی پاتی شد😂

اره باید برم دکتر . ولی گفتم شاید راه دیگه ای باشه تو این وضعیت کرونا ادم میترسه بره دکتر 

قطره اشک مصنوعی استفاده کردید

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

[QUOTE=163086033]قطره اشک مصنوعی استفاده کردید[/QUOTEداروخانه قطره بهم داد برای درد ولی باز هیچ فاید ...

احتمالا خشکی چشم دارید و با قطره اشک مصنوعی حل میشه

ولی لازم یه دکتر برید بهتره چون چشم حساسه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙