2777
2789

نگاش کن وقتی نگات کرد نگاهتو بدزد جوری که ببینه داشتی نگاش میکردی....یه نگاه دلبر...

خب گفتی چیزی نپرسید ما نباید بدونیم توچه موقعیتی میبینیش مثلا خیابون با خونه یا مغازه فرق داره خب

نگاش کن وقتی نگات کرد نگاهتو بدزد جوری که ببینه داشتی نگاش میکردی....یه نگاه دلبر... خب گفتی چیزی ن ...

ببخشید عزیزم منظورم مسخرهکردن بود که گفتم چیزیزنپرسید اخه خیلیا مسخره میکنن. فرض کن توی یا جاده کنار هم رد بشیم فامیل باشیم و سوال احوالپرسی کنیم و یا توی مراسم ختم معمولا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که فکر میکنم دزدیدن نگاه جذاب باشه خودم تجربه شو نداشتم متاسفانه ولی خیلی دوست داشتم یکی علاقه شو اینطور بهم نشون میداد اولش....بستگی به طرف مقابل هم داره که چه جور دختری رو میپسنده ...خیلی دوست داشتم الان جات بودم 

من که فکر میکنم دزدیدن نگاه جذاب باشه خودم تجربه شو نداشتم متاسفانه ولی خیلی دوست داشتم یکی علاقه شو ...

طرف خیلی سخت گیر که به زیبایی خیلی اهمیت میده . ولی من چشام یکم ریزه و بینی پهنه😭😭 . ولی خیلی جذاب با چشمای سبز و موهای مشکی