2777
2789
عنوان

چه حکمتی توشه؟؟؟؟

226 بازدید | 24 پست

نمی‌دونم چی پشتشه 

یک زن از صبح بیدار میشه میشوره می پزه جمع می‌کنه جارو میزنه بچه ترو خشک می‌کنه کلی خسته میشه تا شب

و صبح پا میشه دوباره همون آش و همون کاسه ولی بازم انجام میده 

چرا آخه      چرا تا به حال هیچ زنی نگفت دیگه غذا درست نمیکنم ؟؟؟؟       چرا تا به حال هیچ زنی نگفت دیگه خونه جمع نمیکنم ؟؟؟؟ 

خدایا کرمت رو شکر

❥︎ఌ︎🅐︎🅛︎🅘︎ ❦︎ Ⓢ︎Ⓐ︎Ⓗ︎Ⓔ︎Ⓘ︎ ❥︎☻︎ 🅢︎🅞︎🅜︎🅐︎🅨︎🅔︎❥︎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خانه داری و مادری تنها دوشغل دنیاهستن که نه تعطیلی داره نه حقوق اضافه ای نه بیمه ای نه مزایایی کاملا 24 ساعته همه روزای هفته😧😥 

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

من یه روز صبح تا شب جمع میکنم دوروز میفتم خخ ولی تکراری خوب نیست بعضی وقتا از بیرون غذا بگیر یا غذای ساده بخورین سخت نگیریم

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

من گاهی میگم😄

وقتی از شوهرم دلخورم این کارها رو تعطیل می کنم

شوهرمم بیشتر نازم رو می خره

ولی وقتی حالم خوبه با عشق و علاقه این کار رو می کنم و لذت می برم

کسی هم نمی تونه جلوم رو بگیره

آقایون هم از صبح تا شب برای ما زحمت می کشن 

کلا این‌معجزه خداست تو علاقه خانوادگی

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

احمق که نبودیم گلم، از اول میدونستیم داریم مسئولیت قبول میکنیم.

خوبه یه مرد یه روز بگه اه دیگه نمیرم سرکار!!!؟ دیگه اجاره خونه نمیدم!؟ دیگه چیزی نمیخرم؟

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

مگه مردا میگن دیگ فردا نمیرم سرکار؟

یا اصلا مردا نه

یکی که شاغله فرداش میگه دیگ نمیرم؟

دیگ جزو عادات شده

کسی که خونه داره وقتی خونشون جارو میزنه غذا میپزه ظرف میشوره بعد انجام کاراش یه انرژی مثبتی میاد طرفش

خودم ک اینجورم

تمیز نکردن سخت تر از تمیز کردنشه

چون بعدش هی میگم وای تمیز نکردن چقد شلخته فلان