2777
2789
عنوان

بارداری بعد از یک ماه سقط

180 بازدید | 12 پست
بچه ها کسی بوده مه یک ماه بعد از سقطش باردار بشه و بارداریش موفق باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نگران فردایت نباش!
ما اولین بار است بندگی میکنیم...اما او قرن هاست خدایی می کند...
من ٣ هفته بعد سقطم باردار شدم دخترمم الان ٢ سالشه البته ٥ هفته سقط کردم دکتر گفت بعد ٣ تا پری اقدام کن وای دلم طاقت نیاورد ولی اگه هفته بالا سقط کردی حتما صبر کن رحمت ضعیف نباشه
آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباهه عزیزم..نکن اینگارو چون احتمال سقط رو خیلی میبری بالا دلیلش هم ضعف رحم و جای نی نی هست.
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من هفته هشت به دلیل تشکیل نشدن قلب سقط داشتم که خدا رو شکر خودش دفع شد و احتیاج به کورتاژ نداشتم دکتر گفت بعد دو ماه میتونی اقدام کنی،اما دل من طاقت نمیاره از طرفی هم میترسم بارداریم موفق نباشه
نگران فردایت نباش!
ما اولین بار است بندگی میکنیم...اما او قرن هاست خدایی می کند...
من هفته ٥ سقط داشتم بعد اینکه خونریزیم تموم شد رفته بودم سونو که ببینم رحمم پاک شده که سونو گفت رحمت پاکه تخمکات هم عالیه منم جو گرفتم و همون شب اقدام کردم
آورده دنیا یه دونه / اون یه دونه پیشه منه/ خدا فرشته هاشوکه / نمیسپره دست همه (به لطف خدا مامى الانى) CafeMom Tickers