من و خواهرشوهرم داریم جهیزیه جورمیکنیم پارسال مادرش و خودش چندبار ازم پرسیدن یخچال چجوری میخوای بخری گفتن یخچال دوقلو .خلاصه خواهرشوهرم وام ازدواجشو زودتر گرفت رفته یخچالو خریده ..دوماه پیش ...منم امشب بحث یخچال شد گفتن چی میخری گفتم باز همونو ک گفتم نشون کردم اسم و مدلشو ..بعد خواهرشوهرم تو اشپزخونه به مادرشوهرم گفت بهار حسودیش شده میخواد مثه من بخره😑😑😑😑(بابا من خودم بهت گفتم این مدلی ک توخریدی یادت رفته) بعد چنددقیقه تو تلویریون یخچال نشون میداد مادرشوهرم گفت دخترم ببین مثه یخچال توعه دسته درش مثه مال توعه که مثلا بکه یعنی یخچال دخترم تو تلویزیون نشون میدن ..(حالا کدوم اگهی همون ک میگه ماهیتابه بخرید ...ووکاد؟🤣🤣🤣🤣تبلیع ماهیتابه ب یخچال چ ربطی داشت 😳🤣🤣😐😐) حالا من نگفتم مال اینا بده یا چیز خاصسه که گفتم منم این مدله ولی اسمش فرق داره ...چرا بهشون برخورده ..نمیشه که ...اگه مثه هم باشن ک میگی حسوده نباشن ک میکی مال ما بهتره 😳😳😑😑حتی ماشین لباسشوییشم بلد نبود من بهس گفتم ال جی بخر رقت خرید ..حالا میگه بهار حسوده وا من اومدم بهتربن مارک و بهترین جنسو معرفی کردم ک خودم میخوام بخرم تو زودتر خریدی من وامم بیاد میخوام بخرم دلیل نمیشه بکی حسوده بهار....خلاصه اگه بپرسن چی میخوای بخری الکی بگی نمیدونم کیلید میکنن میگن این مدل این مارک فلان جنسو بخر انقد میگه میگه خسته میشی (حالا خودمم میدونم چی میخوام بخرما اما میکم ول کن نگم باز داستان مبشه ..اما اینا فک میکنن من بلدنیستم وسیله بخرم ...) ..اگه بپرسن چی میخوای بخری تو بگی دقیق ..اینا اگه نخریده باشن میرن میخرن بعد ک خودت بری بخری میگن بهار حسودی کرد 😑😑😑🤣🤣🤣🤣اگرم چیزی دیگه خریده باشن میگن اره اینی ک تومیگی بدرد نمیخوره فقط مال ما خوبه(چون فرق داره جنسامون)🤣🤣🤣🤣🤣🤣
کسی میدونه این رفتارا اسمش چیه؟
محض دردل بود ..🤧