2777
2789
عنوان

ی چیز عجیب 😳و خنده دار

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 97 پست
ساید خیلی شیکتر از همه یخچالاست سرچ کن الجی خوبه ولی تو سامسونگ بخر که نگن مثل من رفته گرفته

یخچالش مارکش شناخته شده نیس ..بالتون نمیدونم تواین مایه ها اسمشه ...الان اون یخچال جداس فریزم جدا این چی میشه ساید یا دوقلو؟؟؟😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا چندسالته......😮😮😮😮😮

ولش‌کن این حرفای خاله زنکی چیه میزنی🤐

یه گوشت در باشه ، یه گوشت دروازه.....😕

چقد از الان حرفای اونا برات مهمه🙄🙄🙄

فقط خواستم بگم این خاله زنک بازیا

روی آرامشو از زندگیت میگیره ها.....🤕🤕🤕

میخوای دیوونه نشی از دست قوم شوهرت 

باید به حرفاشون توجه نکنی .......😐😐😐

ساید فرقش با دوقلو چیه 🤦‍♀️

😂😂😂😂😂😂

همونه فک کنم فرقی ندارن باهم 

یکی میگه ساید یکی میگه دوقلو 

ولی شما اگه میخوای کم نیاری ازش برو چهار در شو بردار محشره 

راستی خرید یخچال و لباسشویی ظرف شویی با شماس یا شوهرت؟ 

😂😂😂😂😂😂 همونه فک کنم فرقی ندارن باهم  یکی میگه ساید یکی میگه دوقلو  ولی شما اگه می ...

با خودمه ..۴ در😳عکسشو برام پیدامیکنی بفرست😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️ی؟

یخچالش مارکش شناخته شده نیس ..بالتون نمیدونم تواین مایه ها اسمشه ...الان اون یخچال جداس فریزم جدا ای ...

اون میشه دوقلو که یخچال جداست فریزر جداست..ساید به هم چسبیده و معمولا موتورش یکیه ولی خیلی باکلاستر از دوقلو هسن و گرونتر و شیکتر...شما ساید بگیر تا بسوزن مارک بهتر بگیر مثل دوو الجی و سامسونگ که خیییلی خب گرونه البته اگه پولشو داری بخر به بابات هم فکر کن گناه داره تسنوا هم مارک خوب و شناخته شده ای هست سرچ کن یخچال ساید چه شکلیه دوقلو هم که جداست 

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
ن پمیخوام همینارو ک خودم معرفی کردم بخرم ..میدونی چیه من صادقانه اون چیزی که قصد خریدشو داشتم رو معر ...

خوب اگر میخوای همینا رو بگیری . دو تا راه داری . یکی اینکه تو زودتر بگی . مثلا توی جمعیی جایی فوری تا دیدیش بگی فلانی راضی هستی از مدلی ک بهت معرفی کردم .؟  

راه دوم اینکه یه سری اطلاعات تکمیلی جمع کن راجع بهش یه جا ضایعش کن . بالاخره حرفش پیش میاد . بگو مثلا ماشینت فلان امکانم داره ها .بلدی ازش استفاده کنی ... راه زیاده  برای کل کل کردن

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
واااا چندسالته......😮😮😮😮😮 ولش‌کن این حرفای خاله زنکی چیه میزنی🤐 یه گوشت در باشه ، یه گ ...

من چندسالمه🙄بنطر شما من خاله زنکم یا اونا ..از اولش تاپیکو بخون دقیق بعدا لطفا نطر بذار ..گفتم چیزی که خودم خواستم بخرم صادقانه معرفی کردم‌به اینا ...بعدا حالا ک خودم قصد خرید دارم میگن تو حسودی و تیکه میندازن ..نگفتم نمیخوام بخرم و اینا ک گفتم جواب تیکه رو چی بدم 😊🙄