2777
2789

معلومه که اینترنشنال نداری؟! 

🤔 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐  دغدغه جوان ایرانی !

وقتی اقتصاد ما گره خورده بهش چرا دغدغه نباشه! ؟من خودم دارم جهاز میخرم با دلار 30تومنی نمیشه هم نخرم یخچال و گاز و تلوزیون جزو ضروریاته طلا بقیه چیزا بماند. 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
 وقتی اقتصاد ما گره خورده بهش چرا دغدغه نباشه! ؟من خودم دارم جهاز میخرم با دلار 30تومنی نمیشه ه ...

منظور من همینه ! خیلی بده ی کشور خیلی چیزاش به یک کشور دیگه وابسته باشه  

نع میشه توضیح بدی

گلم با بدن دیگه داره آماده میشه که طی مراسمی جشن پیروزی رو برگزار کنه از اونجایی که ترامپ روانیه باید جو آماده بشه تا مشکلی پیش نیاد چ ن اصرار بر تقلب داره و الان دیگه بایدن پیروزه خیلی فاصله دازن

بعد ی سریا میان میگن آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند!

والا ب خدا فعلا ک ما هیچ غلطی نمیتوانیم بکنیم

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

خب این فقط ایران نیست کل خاورمیانه همینه. دیگه برای این حرفا دیره کار از کار گذشته متاسفانه 

بعد ی سریا میان میگن آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند! والا ب خدا فعلا ک ما هیچ غلطی نمیتوانیم بکنیم

دقیقا

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
بعد ی سریا میان میگن آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند! والا ب خدا فعلا ک ما هیچ غلطی نمیتوانیم بکنیم

😂😂👍👍