2777
2789
عنوان

بغض

73 بازدید | 11 پست

خیلی حالم بده.یه بغضی توگلوم گیر کرده که واقعا نفس کشیدن رو برام سخت کرده

خواهرم کسی که از بچگی باهاش بزرگ شدم هفته بعد قراره بره یه جای دور. میره سر خونه زندگیش. دلم خیلی گرفته. تنهام با رفتن اون تنهاتر میشم

کاش میشد منم ازدواج کنم برم از اینجا...این خونه و این اتاق مشترکمون بعد رفتن اون برام حکم جهنم رو داره

درکت میکنم...منم شب اول همین حسو داشتم..گذر زمان درستش میکنع....یکم گریع کن عاروم میشی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخییی عزیزم. ان شاءالله ک خواهرتون خوشبخت بشن. درکتون میکنم خواهر ی نعمت خیلی بزرگه. منم خواهرمو خیلی دوست دارم. اصلا نمیتونم فکر کنم ک از پیشم بره

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
مشکلم همینجاست هیچوقت نمیتونم به راحتی گریه کنم...

منم همینجورم...یکم اهنگ غمگین بزار حتی بی مشکلم باشی گریت میگیرع    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
💔گوش میدم. تو بری بارون ،محمدعلیزاده

عخی... اتاق تاریک نشستی؟/

اره😂😂😂حس افسرده هارو دارم دقیقا

عاخ حسم هیچوقت بم اشتباه نمیگ    /