سلام من میگو را بعد از پاک کردن 1 ساعت توی شیر میخوابونم که کمی زر چوبه داشته باشه (برای ا لیوان شیر نصف قاشق چای خوری زرد چوبه )اینطوری میگو هم بوی زخمش را از دست میده هم ترد و سفید میشه بعد هم با بنیه سرخ می کنم بنیه تخم مرغ و آرد و بکینگ پودر و کمی جوش شیرین و شیر و نمک و فلفل و زعفران آب کرده باهم مخلوط می کنیم تا مثل ماست سفت بشه بعد میگو ها را می ریزیم توش و می گذاریم کمی بمونه بعد سرخ می کنیم توجه کنید که اون شیر و زردچوبه اولی که میگو را ریخته بودیم توش می ریزیم دور و میگو را با آب سر می شوریم بعد میریزیم تو بنیه که همه بوی بد میگو را بگیره یک نکته دیگه حتما توی روغن یا و داغ داغ سرخ کنید که خوب پف کنه نوش جان