آهو۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 436 عنوان یه سوال 116 بازدید | 14 پست دوستان کسی تجربه داره وقتی زیاد میایستم وکارمیکنم یا خیلی بشینم.خیلی ببخشید از پشت اذیت میشم و امروزم یه چند لکه خون روشن موقع خشک کردنم دیدم.کسی تجربه ای داره؟ 1399/08/16 | 22:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_paeezan_ عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 8734 بیرون زدگی داری ؟ آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
مامان_امین_جووون عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6713 شاید بواسیرت خون اومده یبوستم داری؟ سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
آهو۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 436 شاید بواسیرت خون اومده یبوستم داری؟ یبوست ندارم خداروشکر.ولی امروز خیلی کارکردم وخسته شدم وسرپابودم.جوری که کمرم دردگرفته.پرودیمم نزدیکه.بنظرتون ازبواسیره؟
_paeezan_ عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 8734 آره.یه ذره دارم بخاطر اون برو دکتر دارو و پماد مصرف کن اگه شدید باشه عمل میکنن آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
آهو۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 436 بخاطر اون برو دکتر دارو و پماد مصرف کن اگه شدید باشه عمل میکنن شیاف آنتی هموروءید مامانم استفاده میکنه.بنظرتون با پمادش خیلی فرق داره؟
مامان_امین_جووون عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6713 یبوست ندارم خداروشکر.ولی امروز خیلی کارکردم وخسته شدم وسرپابودم.جوری که کمرم دردگرفته.پرودیمم نزدیکه ... پریود نشدی گلم؟ سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
_paeezan_ عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 8734 شیاف آنتی هموروءید مامانم استفاده میکنه.بنظرتون با پمادش خیلی فرق داره؟ نه فک نکنم زیاد تفاوت داشته باشه پمادهم حتما با اپلیکاتور استفاده کن و داخل مقعدم بزن پمادشو شماهم استفاده کن اگه زخم خوب میشه اگه سفت شده باید جراحی بکنی مواظب تغذیتم باش آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
مامان_امین_جووون عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6713 نه دقیق فهمیدم از قسمت پشت بود پس همون بواسیرته یکم کمتر به خودت فشار بیار وچند روز استراحت کن. سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑
آهو۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 436 نه فک نکنم زیاد تفاوت داشته باشه پمادهم حتما با اپلیکاتور استفاده کن و داخل مقعدم بزن پمادشو ... اوکی.ممنونم از راهنماییتون.انشاءالله که حل بشه.میدونی خداروشکر یبوست ندارم.یه بار ببخشید اسهال شدید شدم اینجوری شدم.ولی دیگه هروقت خیلی خسته میشمم اینجوری میشم
_paeezan_ عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 8734 اوکی.ممنونم از راهنماییتون.انشاءالله که حل بشه.میدونی خداروشکر یبوست ندارم.یه بار ببخشید اسهال شدید ... پس بخاطر اون سوخته زخم شده پماد حتما استفاده کن خوب میشی انشاالله عزیزمسعی کن موقع نشستن جوری نباشی که فشار بیاد روی جای سفتم نشین آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
آهو۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/31 تعداد پست: 436 پس همون بواسیرته یکم کمتر به خودت فشار بیار وچند روز استراحت کن. ممنونم خانمی.کاش میشد استراحت کنم.وقتی استراحت میکنم متوجه میشم خوب میشه.ولی کارمندم فردا باید برم سرکار.همشم یا ایستاده یا نشسته باید باشم😔
مامان_امین_جووون عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 6713 ممنونم خانمی.کاش میشد استراحت کنم.وقتی استراحت میکنم متوجه میشم خوب میشه.ولی کارمندم فردا باید برم س ... خواهش میکنم بانو.خدابهت قوت بده عزیزم سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑