2777
2789
عنوان

خرید عروس

273 بازدید | 17 پست

سلام بچها

من چن وقت دیگ عروسیمه😍😂

میخام از الان لیست بنویسم برا خرید عروسیم ک مث خرید عقدم نباشه ک هیچی نگرفتم😑💔

راهنمایی کنین چی بگیرم چیا لازمه😃⁦♥️⁩؟

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری میخای عروسی بگیری من یک سال نامزدم خانواده شوهرم هی میگن حالا صبر کنیم ببینیم چی میشه خسته شدم 😥

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍
کرونا

وااای جشن ک نمیخام بگیرممم

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

خوب خریدو داماد میکنه درسته؟؟؟ من جای تو بودم لوازم ارایش با کیفش و لباس خواب ، بعدشم کیف و کفش و مانتو ...ادم خیلی چیزا دوس داره بخره😂😂ولی لوازم ارایش کاملشو میخریدم😁

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡

اخ جوووون 

چون برا عقدت نگرفتی حسابی بخر 

چند تا رژ لب ک استفاده میکنی ن ی رنگ ک نمیزنی 

چند تا لاک

کرم پودر کانسیلر رژ گونه سایه و.... 

کیف لوازم ارایش 

کیف پول 

عطر ادکلن اسپری بدن 

چجوری میخای عروسی بگیری من یک سال نامزدم خانواده شوهرم هی میگن حالا صبر کنیم ببینیم چی میشه خسته شدم ...

اونا صبرشون تموم شده⁦🤦🏻‍♀️⁩

اونا صبرشون تموم شده⁦🤦🏻‍♀️⁩

چند وقته نامزدی؟تو نامزدی رابطه کامل داشتی باشوهرت؟بعد چجوری میخای عروسی بگیری ببخشید سوال میکنم آخه خودمم نامزدم

یدونه شوهر دارم من قند عسل دارم من. فدات بشم من بدون تو جونم درمیاد بمونی برام آخ قربون قد و بالات برم من زندگیم 😍😍
چند وقته نامزدی؟تو نامزدی رابطه کامل داشتی باشوهرت؟بعد چجوری میخای عروسی بگیری ببخشید سوال میکنم آخه ...

من فروردین عقد کردم،خانوادگی،ن رابطه کامل نداشتیم

من فروردین عقد کردم،خانوادگی،ن رابطه کامل نداشتیم

خوش بحالت من آذر پارسال عقد کردم رابطه کامل با شوهرم دارم خانوادش هی میگن صبر کنیم تا عید بخدا خسته شدم گفتی عروسی دلم گرفت بخدا دارم گریه میکنم آجی خوشبخت شی ایشالله واسه منم دعا کن

خوش بحالت من آذر پارسال عقد کردم رابطه کامل با شوهرم دارم خانوادش هی میگن صبر کنیم تا عید بخدا خسته ...

من همو عید عروسیمه ب احتمال زیاد اخیی عزیزم مرسی گلی همچنین،انشاالله توعم میری سر خونه زندگیت