2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حوصلع خودمم نعارم چ برسع یکی دگ/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

سینگلی آزادی 🙃🙃

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

دوستان گرامی و مهربون و استارتر خوشگل برای این تاپیک گزارش بزنید 

مهربونی تون مستدام و پاینده باشه الهی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4642631/کسی-همسر-ش-مشاور-املاک-هست-سوال-دارم

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045

از دوستی باجنس مخالف خوشم نمیاد چون واقعامعایب وضرره اخرش

خاستگارم ندارم ی چندتا داشتم اصلامناسب نبودن

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

چرا

معمولا خونه تنهام 

یعنی شبا تا حدود دو اینا میاد خونه میخوابه بیدارم میشه سریع میره خلاصه اینجوریا وقتایی هم که خدایی نکرده خونس سرش تو گوشیه 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
از دوستی های بی سر و ته خوشم نمیاد و دوست ندارم خودم رو درگیر ادم های سو استفاده گر و احمق بکنم

تو مجردی؟

جمله ای که در روز رستاخیز باعث تخفیف در مجازات میشود:ما از همان ابتدا نیز علاقه ی به دنیا آمدن نداشتیم...

من سینگلم چون تربیت و محیط خانوادم این اجازه رو بهم نمیده.خودمم خوشم نمیاد یه سرگرمی واسه ادمای خوشگذرون باشم استفادشونو که کردن بندازنم اونور مث یه اشغال.معتقدم عشقم فقط باید شوهرم باشه

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋