2777
2789
عنوان

ختم سوره توحید

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 109 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

سلام دوستان اگر دوست داشتین در ختم سوره حمد شرکت کنید 💛❤️🌹 @flfli   @dokhtareporteqali ...

سلام انگار من دیر اومدم😔😔

۲۰میخونم 

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،
@آناعشق   @پفسه   @سواره    

به نیت مادرم 5تا خوندم....التماس دعا...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام دوستان اگر دوست داشتین در ختم سوره حمد شرکت کنید 💛❤️🌹 @هانا_92   @ماهور۶۸   ...

سلام گلم به نیت حاجت روایی شما خواهری 5تا توحید میخونم..

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
ممنونم عزیزم، الهی خدا خیرت بده منم ۱۰۰ توحید هدیه می کنم به شهید آقا سید رضا حسینی برای حاجتروایی ...

سلام گلم خوبید مرسی که یادم بودید عزیزم

منم به نیت شما 5تا توحید خوندم....الهی حاجت روا بشید الهی به هرچه آرزویت هست بهش برسی 

امین یا رب العالمین...

14 مرتبه به نیت حاجت دل خودت  14 مرتبه به نیت حاجت دل @rahaa98   50 مرتبه به نیت حاجت ...

ممنونم ازت عزیزدلم منم ۲۰ تاخوندم ب نیت ازدواج موفقت😘😘

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
ممنونم ازت عزیزدلم منم ۲۰ تاخوندم ب نیت ازدواج موفقت😘😘

ممنونم مهربونم 😍 😍 😍 الهی خیر ببینی گلم 🌻 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

ده تا میخونم

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر چه جان دادیم ، اگر جوان دادیم ، بهای انسان بود ، برای ازادی ✌🏻 ایران همیشه سرسخت ، بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

14 مرتبه به نیت حاجت دل خودت  14 مرتبه به نیت حاجت دل @rahaa98   50 مرتبه به نیت حاجت ...

یک دنیا ممنونم ازت سمانه جان 🙏🙏🙏🙏

الهی زندگیت پر از معجزه های قشنگ بشه ❤️❤️❤️❤️

دلم خیلی گرفته خیلی زیاد 

زندگیم خیلی پرمشکل شده 

تو بدشرایطی هستم 

دلم دار میترکه از غصه😔

یک دنیا ممنونم ازت سمانه جان 🙏🙏🙏🙏 الهی زندگیت پر از معجزه های قشنگ بشه ❤️❤️❤️❤️ دلم خیلی گرفته ...

خواهش میکنم عزیزم 💕 گلم غصه نخور، زندگی همه پر از مشکل 

هر کسی به نوعی، میدونم دردت زیاد ولی توکل کن به خدا، انشاالله تمام گره های زندگیت باز بشه، الهی آمین 🤲 💚 💚 💚 

صلوات برای حاجت دلت 🌹 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖🌹

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم💖🌹

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

7 تا به نیت خوب شدن @دلوینت

7 تا به نیت خوب شدن @hellosummer

7تا به نیت خوب شدن @سواره

7 تا به نیت خوب شدن خانواده @مامانبزرگپانیذ

7 تا به نیت خوب شدن دختر @شانسی  

7 تا به نیت حاجت دل @یاالهی_و_ربی_و_سیدی

7تا به نیت حاجت دل @بیعت

7تا به نیت حاجت دل @فرانک20

7 تا به نیت حاجت دل @فندوق10

7 تا به نیت حاجت دل @ملکه__یخی