2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 128 پست

من واقعا شرمنده ام‌اینجا پست میزارم میشه دوتا تاپیک اخر من و گزارش بزنید ممنون میشم دوستان

اره من ...قبلا عاشقش بودم ولی الان....

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

م مثل توام

دوتا بچه دارم ویه خونواده که تحت هیچ شرایطی حمایتم نمیکنن

من رفتم درخواست طلاق دادم

ولی کسی نمیدونه

آخه به کدامین گناه فرت وفرت قطع دسترسیم میکنید😢😢این کاربری چهارممه😬😬کاربری اولم برای۹۴/۲/۶بود
همه میگن خوشی زدع زیر دلت ولی اینقد حالم بد میشه زن شوهرایی که همو دوس دارن میبینم حسرت همه چی بدلم ...

بخدا اگه بهترینم داشته باشی ولی دوست داشتن نباشه هیچی مهم نیس

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
 بخدا اگه بهترینم داشته باشی ولی دوست داشتن نباشه هیچی مهم نیس

دقیقا. من شاید از بیرون همه حسرت زندگیمو بخورن ولی خودم از تو دارم دیوونه میشم 

میشه برای بچه دار شدنم دعا کنید.... بوس بهتون 😘
چیزی ازش دیدی ک دوسش نداری یا ب دلت نمیشینه

میگم ک به اجبار شوهر کردم کس دیگه ای یا دوست داشتم ولی خانواده ام نذاشتن الان از فکر اون بیرون نمیام  از صبح فقط گریه کردم به حال خودم کاش بچه نداشتم هنو سنی ندارم ک بخوام تحمل کنم

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

بچه ها من شوهرم قبلا خیانت کرد بهم ولی اونقد خر بودم طلاق نگرفتم خاک تو سرم. الان میخوام یکاری کنم دوباره خیانت کنه من دليل داشته باشم برا طلاق. بنظرتون اینکارو بکنم؟ 

میشه برای بچه دار شدنم دعا کنید.... بوس بهتون 😘

خسته شدم مگه ادم چقد میتونه تحمل کنه...

من حق طلاق دارم ولی چه فایده بچه ام ۸ ماهشه از فکر اونم دیونه میشم..بابا نداشته باشه