2789
عنوان

پرده بکارت

660 بازدید | 62 پست

سلام همیشه میکنم که دخترا میگن ما ناراحت میشیم اگه بهمون بگن باید باید برگه باکرگی بگیرید کلی من به همتون میگم که اصلا نباید ناراحت بشید چون اون برگه ثابت میکنه که شما پاک هستید و اگر شب فراکسیون به هر دلیلی خونریزی نداشته باشید شما یه برگه دارید که پاکیتون  رو ثابت کنید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مگه همه چیو باید اثبات کرد😐اونجوری باشه مردا هم باید تست پسریشونو بدن

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

من واسه مردا زندگی نمیکنم میخاد هر چی فکر کنه برگه بخوره تو سرش مگه کالا هستم؟

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

شما پاکی رو فقط تو ی تیکه پرده میبینی؟عجب...

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖