2777
2789
عنوان

رازیانه هم خوردم پریود نشدم

10340 بازدید | 16 پست

سلام خانوما 

من باید ۱۰ پری میشدم ولی نشدم 

من دوماه پیش دکتر رفتم دکترم گفت کیست اندازه ۴ داشتم ولی پریودیم سروفت بود ماه پیش رفتم کیست کوچیکتر شد سایزش ۲ بود بازم پریودیم منظم بود..این ماه الان ۶روز عقب زدم رازیانه هم خوردم ولی نشدم😔دقیقا این ماه که میخواستم اقدام کنم پری نشدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو کارو حکمت خدا شکی ندارم اجی ولی پری نشدنم عصبیم کرده

من خودم امروز قراره پریود شم نمی دونم چرا صبح انگار داشتن با چاقو شکم و کمرم رو پاره پاره میکردن!!!! به خدا یه دردی داشت .. 

همین پریود خلق و خوی آدم رو بد میکنه 😁

برو دکتر ❤❤

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است
بخاطر اینکه حساس شدی استرس رابطه مستقیم داره باهاش .گل گاو زبون دم کن بخور بعدش زعفرون غلیظ حتما میش ...

میرقصم ورزشم میکنم...پری نشدن واقعا بره ادم و عصبی میکنه

من خودم امروز قراره پریود شم نمی دونم چرا صبح انگار داشتن با چاقو شکم و کمرم رو پاره پاره میکردن!!!! ...

منم علائم داشتم این چندروز نوک سینه ها سفت و دردناک شده بود لباسم بهش میخورد دردم میگرفتم زیزشکمم یه حسایی هست

منم علائم داشتم این چندروز نوک سینه ها سفت و دردناک شده بود لباسم بهش میخورد دردم میگرفتم زیزشکمم یه ...

عزیزم علائم بارداری و پریود کاملا شبیه ب همدیگه اس.بهتره ازمایش بدی.من ی نسخه دارم واسه پری شدن ولی میترسم باردار باشی خدایی ناکرده نی نی سقط بشه

اول ازمایش بده

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃
منم علائم داشتم این چندروز نوک سینه ها سفت و دردناک شده بود لباسم بهش میخورد دردم میگرفتم زیزشکمم یه ...

بهتره بری دکتر، تو اینترنت هم سرچ کن برای درمانش، البتهداکه بدون منبع بود استفاده نکن، در هر صورت دکتر رفتن بهتره❤

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است
عزیزم علائم بارداری و پریود کاملا شبیه ب همدیگه اس.بهتره ازمایش بدی.من ی نسخه دارم واسه پری شدن ولی ...

اخه اقدامم نیستیم..تازه این ماه خواستیم اقدام کنیم که عقب زدم بی بی هم واسه محکم کاری زدم که منفی بدد