2777
2789
عنوان

تب داره تورو خدا بگین چیکار کنم

164 بازدید | 24 پست

پسرم قبل اینکه بخوابه خوب بود ساعت ۱۲ و نیم  خوابید الان پاشده بدنش داغه داغه داروی تب بر ندارم بهش بدم سرفه ام میکنه چیکار کنم 

کرونا نباشه خدایی نکرده 

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا پاشویه ش کن با آب ولرم و نمک تا تبش بیاد پایین تر زودتر برو تب بر بگیر

اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیینا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف.  ماتَـرَکْناکَ_یابـن_الْحُـسـَـین
چند سالشه

۱۰ ماه

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

لباساشو کم کن بزار خنک باشه تبش کم نشد برو تب بر بگیر یا ببر دکتر.استامینوفن ساده نداری؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خیلی کم بهش عرق کاسنی بده  آب هویج بده خیار تیکه کن بذار کف و پا و شکمش آب سیب با یه قاشق کو ...

عسل زیر یه سال ممنوع نیست؟

شربت ایبوپروفن کودکان از داروخانه بگیر زود تبش رو میاره پایین ، پاشویه کن و اگه شربت نمیخوره شیاف بزن ، تبش بهتر شد ببرش دکتر 

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ...