2777
2789
عنوان

نینی دار ها کمک

53 بازدید | 11 پست

بچه ها دخترم ۹ماهشه ،چهاردستو پا می‌ره و کنار مبل ها بلند میشه وامیسته.همش سرش میخوره به مبل به زمین به میز .تمام خونرو جمع کردم فرش کردم بازم میخوره دایم کنارشم یه لحظه غافل نمیشم ازش ولی همش سرشو به جایی میزنه و یا میفته نمی‌فهمم دیگه چیکارش کنم 

دختر منم همین بود طفلکی.

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دختر منم همینطور بود 

امیدی نداشتم عقل سالم براش بمونه 

الان ماشاءالله اینقد باهوشه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
طوریش نمیشه من میترسم خنگ بشه😣

😂 😂 😂 نه بابا 

دختر من از تو روروعه میوفتاد رو سرامیک

منم میگفتم بزرگتر شد ببرم از سرش عکس بگیرن طوریش نشده باشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

الان 6 سالشه، ماشالا زلزله 

الان خونه رو گذاشته رو سرش😂😂😂